Prima pagină » Actualitate » EXCLUSIV! Desene animate cu finantistii ieseni! S-au dus la fotbal si au fost furati de un sef din institutie. S-a lasat cu cotonageli si cartonase rosii
EXCLUSIV! Desene animate cu finantistii ieseni! S-au dus la fotbal si au fost furati de un sef din institutie. S-a lasat cu cotonageli si cartonase rosii

EXCLUSIV! Desene animate cu finantistii ieseni! S-au dus la fotbal si au fost furati de un sef din institutie. S-a lasat cu cotonageli si cartonase rosii

26 iul. 2019, 21:35,
Ciprian Boaru, în Actualitate
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:702668;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

@ O competitie sportiva ce trebuia sa fie condusa de fair-play s-a transformat in circ @ Seful Administratiei Judetene a Finantelor Publice (AJFP) Suceava este acuzat ca a cumparat arbitrii @ Cartonasele rosii sareau din buzunare la orice interventie a adversarului @ "Ne-a furat pe toti. S-a intamplat si la meciul cu Iasul, si la cel cu Vasluiul. Au dat rosu, au dat doi oameni afara inca de la inceputul meciului. La final, seful de la Suceava a dat si o petrecere mare. Nu este normal ce s-a intamplat. S-a furat pe fata. Parca erau niste copii", a spus un participant la Cupa Finantistului @ Etapa va fi reluata in luna septembrie

O competitie sportiva deja devenita traditie in cadrul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice (DGRFP) Iasi a avut un final demn de "Cascadorii Rasului". La finalul lunii trecute, Cupa Finantistului la Fotbal s-a desfasurat la Suceava.

De organizare s-a ocupat seful Administratiei locale, Petrica Ropota. In competitie s-au inscris echipele administratiilor din Iasi, Vaslui, Botosani, Bacau, Neamt si Suceava. Problemele au inceput inca din prima zi de competitie. Arbitrii angajati de Petrica Ropota au avut grija sa ajute echipa suceveana. Insa, totul era flagrant. Echipele care jucau cu cei din Suceava se trezeau cu eliminari inca din primele secunde ale meciurilor.

Miza competitiei era participarea in finala mare ce urma sa se desfasoare la Bucuresti. Se califica doar prima clasata. "Ne-a furat pe toti. S-a intamplat si la meciul cu Iasul, si la cel cu Vasluiul. Au dat rosu, au dat doi oameni afara inca de la inceputul meciului. La final, seful de la Suceava a dat si o petrecere mare. Nu este normal ce s-a intamplat. S-a furat pe fata. Parca erau niste copii", a spus un participant din echipa Vasluiului.

Suparati pe Ropota, echipele pierzatoare au jurat razbunare. Insa, finantistii nu au o federatie la care sa apeleze prin intermediul unui memoriu. Pana la urma s-a discutat cu liderii de sindicat. Acestia au hotarat ca etapa de la Suceava sa se reia in luna septembrie, pentru ca rezultatele au fost viciate. Insa nu sunt detalii legate de numele orasului gazda.

Contactat telefonic, Cezar Danila, liderul sindical in cadrul DGRFP Iasi a confirmat problemele de la Suceava. "Din ce am inteles, se va relua. Nu stiu mai multe. Eu nu am participat la aceasta etapa", a precizat Danila.

Reporterii BZI au incercat sa-l contacteze pe seful adminisitratiei din Suceava, dar acesta avea telefonul inchis.

Conform angajatilor, Petrica Ropota se afla in concediu medical. Acesta nu a putut sa explice cum a reusit sa "unga" arbitrii care l-au condus spre victorie.

Vezi si: EXCLUSIV! Angajatii de la Finante Iasi s-au plimbat de 1 milion de euro! Numele functionarilor este STRICT SECRET

Anul trecut s-a jucat la Iasi

Anul trecut, evenimentul a fost organizat de Directia Generala Regionala a Finantelor (DGRFP) Iasi, iar meciurile s-au desfasurat pe terenul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Iasi. Dupa patru zile de competitie, a fost declarata castigatoare echipa finantistilor din Vaslui. Echipa din Iasi s-a clasat pe locul al doilea, insa a ratat calificarea in finala de la Bucuresti. In meciul direct cu Vasluiul, Iasul a scos doar un scor de egalitate: 0 – 0. Sistemul de joc s-a bazat pe competitii intre regiuni, din care se alege cate o castigatoare, care participa in marea finala.

Vezi si: EXCLUSIV! Numire SOC! Director nou la Finante Iasi! Sotia unui fost parlamentar sare din schema

Pe terenul din Copou au fost prezente echipele din Bacau, Botosani, Neamt, Suceava, Vaslui si Iasi. In lotul Finantelor iesene s-au aflat: Paul Ciobanu – portar (sef AJFP Iasi), Claudiu Mihalache – portar (angajat DGRFP), Cezar Danila – fundas (DGRFP), Catalin Goldan – fundas (Verificari Achizitii), Dumitru Leagan – fundas (AJFP -Harlau), Lucian Lacatus – fundas (Directia Vama), Gabriel Pauca – fundas (DGRFP – Informatica), Bogdan Miron – fundas (AJFP), Adrian Amaritei – fundas (AJFP – Contribuabili Mijlocii), Claudiu Gradinaru – mijlocas (DGRFP – IT), Alexandru Stoica – mijlocas (DGRFP), Costel Panzariu – mijlocas (Directia Vama), Ioan Ciuhat – mijlocas (AJFP – inspectie fiscala), Mihai Jehac – atacant (AJFP), Dumitru Ciapoi – atacant (Contribuabili Mijlocii). La aceeasi competitie, dar din 2017, echipa finantistilor ieseni a reusit sa se califice in finala pe care a disputat-o cu echipa din Bucuresti. Iesenii au pierdut cu scorul de 2-1, dar au ramas cu cea mai buna performanta din ultimii ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *