Prima pagină » Titlurile zilei » EXCLUSIV! Cazul bebelușului mort la Hotel „Internațional” a fost preluat de ofițerii de la Investigații Criminale! Ce au declarat politicianul și soția lui în fața anchetatorilor
EXCLUSIV! Cazul bebelușului mort la Hotel

EXCLUSIV! Cazul bebelușului mort la Hotel „Internațional” a fost preluat de ofițerii de la Investigații Criminale! Ce au declarat politicianul și soția lui în fața anchetatorilor

12 mart. 2020, 04:00,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Cazul bebelușului mort într-o cameră de la Hotel „Internațional” a fost preluat de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale. Inițial, de caz s-au ocupat polițiștii de la Secția 3, însă aceștia au predat dosarul. Recent, părinții bebelușului au fost audiați, iar ancheta se apropie de final

La mijlocul lunii februarie, o tragedie avea să se petreacă la Hotelul „Internațional” din Iași. Copilul unui politician din Republica Moldova a murit în somn după ce ar fi fost sufocat fără voie chiar de mama lui. Angel și Elena Agache s-au cazat la Hotel Internațional împreună cu cei doi copii ai lor. La câteva ore după ce s-au cazat, s-a produs tragedia. În camera închiriată de cei doi soți se afla, din câte se pare, un pat matrimonial.

Cei doi soți și fetița în vârstă de câțiva anișori au dormit în același pat, iar bebelușul în vârstă de 6 luni a fost pus să doarmă într-un pătuț special care se atașează la marginea patului. Mai precis, Elena Agache a adormit lângă pătuțul bebelușului, aflat pe partea ei de pat. Practic, copilul putea ajunge simplu lângă mamă. Acest tip de pat pentru bebeluși este construit special pentru ca mama să observe ușor activitatea micuțului și să intervină rapid în caz de nevoie. Când și-a dat seama că micuța nu mai respiră, mama a dat alarma și a chemat ajutor. Din păcate, pentru copil nu s-a mai putut face nimic. După incident, păriții copilului nu au putut fi audiați. După ce a fost efectuată necropsia cadavrului, părinții l-au ridicat și l-au transportat în Republica Moldova.

Ce au declarat

Recent, Angel și Elena Agache s-au întors în România și au fost audiați. Ambii au spus că a fost un accident tragic și au confirmat ceea ce a fost relatat în trecut de reporterii BZI. Într-una dintre edițiile trecute, o sursă din cadrul anchetei preciza pentru reporterii BZI că micuța se afla într-un pătuț special care se pune lângă patul părinților.

„În camera de hotel se aflau părinții și cei doi copii. Fetița care a decedat a fost pusă într-un pătuț care se fixează la marginea patului în care dormeau părinții. Cumva, mama copilului, în somn, a ajuns peste micuț. Nu este clar însă dacă bebelușul a adormit lângă ea sau dacă el s-a rostogolit până în patul mamei”, a precizat o sursă din cadrul anchetei.

Părinții micuței au fost extrem de afectați de moartea acesteia. Surse din cadrul anchetei au precizat că a fost vorba despre un accident și cel mai probabil aceștia nu vor fi trași la răspundere.

Cine sunt părinții copilului mort?

Angel Agache este tatăl bebelușului ucis din greșeală. El este politician în Republica Moldova și membru al PLDM. Bărbatul s-a născut în localitatea Telenești, din Republica Moldova. El este căsătorit cu Elena Agache (fosta Becciev). Pe lângă faptul că este politician, la bază, Angel Agache este de profesie economist și jurist. Acesta este deputat în Parlamentul moldovean din partea Partidului Liberal Democrat din Moldova, fiind membru al Comisiei juridice, numiri și imunități. El a făcut parte din Alianța pentru Integrare Europeană (2009-2013) și Coaliția Pro-Europeană (2013-prezent).

Pe data de 11 noiembrie 2011, Angel Agache s-a căsătorit cu Elena Becciev, fiica directorului de atunci de la întreprinderea municipală Apă-Canal Chișinău, Constantin Becciev. Nunta a avut loc într-o sală luxoasă de la Moldexpo, iar cununia – la Catedrala Mitropolitană din Chișinău. Nașul de cununie al celor doi este Vasile Dragan, un milionar în euro, care controlează circa 20 la sută din piața vinurilor spumante din Rusia. Contactat telefonic, deputatul Angel Agache a refuzat sa facă vreun comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`