Prima pagină » Actualitate » Exclusiv BZI LIVE alături de Codrin Ștefănescu, secretarul general al APP: „Liviu Dragnea a ajuns la pușcărie, băgat de prietenii lui din sistem” – VIDEO
Exclusiv BZI LIVE alături de Codrin Ștefănescu, secretarul general al APP:

Exclusiv BZI LIVE alături de Codrin Ștefănescu, secretarul general al APP: „Liviu Dragnea a ajuns la pușcărie, băgat de prietenii lui din sistem” – VIDEO

30 aug. 2022, 17:25,
în Actualitate

Marți, 30 august 2022, a fost programată o nouă ediție BZI LIVE de mare interes, alături de Codrin Ștefănescu. Secretarul general al Alianței Pentru Patrie a discutat despre situația în care se află Liviu Dragnea în aceste momente, dar și despre dezicerea de fostul lider al APP.

Mai mult decât atât, secretarul general al APP afirmă că Liviu Dragnea a fost băgat în închisoare de prietenii săi din sistem.

„Eu nu am dat detalii, am întrebat public şi nu a răspuns de 3 zile. În 11 luni i-am oferit şansa şi nu a făcut nimic, nu m-a ajutat cu nimic, numai în vacanţe. Mulţi mi-aţi reproşat trecutul lui şi eu am încercat cât a fost închis să dau explicaţii logice să găsesc argumente şi posibilităţi de răspuns, să spun că s-a schimbat”, a transmis Codrin Ștefănescu, în exclusivitate la BZI LIVE.

Codrin Ștefănescu, despre cine l-a băgat pe Liviu Dragnea în închisoare

Codrin Ștefănescu a relatat în ediția dialog BZI LIVE faptul că a fost un om loial, cinstit, sincer și a încercat să curețe imaginea unui personaj politic care a trădat țara și nu s-a schimbat absolut deloc, în ciuda jurămintelor. De asemenea, secretarul general al APP afirmă că Liviu Dragnea a intrat în închisoare din cauza prietenilor săi din sistem.

„A fost trimis la închisoare tot de-ai lui. Mi-am cerut scuze faţă de români zilele astea. Un asemenea om nu se poate schimba. Cine a intrat în sistem, rămâne acolo. Cei care vor să meargă pe această idee sunt liberi să meargă. Conflictul a fost soft, nu am spus foarte multe lucruri. Nu am nevoie de iertarea lui, lui Dumnezeu trebuie să-i ceară iertare şi trebuie să se schimbe. Trebuie să nu stea ascuns. L-am întrebat public dacă a avut întâlniri cu oamenii vechi din sistem, nu a răspuns. Indiferent de ce funcţie ai şi putere, trebuie să fie alături de noi cu totul. Nu vreau abureli, vrăjeli, promisiuni deşarte. Eu şi colegii mei am avut motive întemeiate să punem punct. Ieşiţi pe stradă şi vedeţi ce vorbeşte lumea. Eu m-am chinuit ani de zile să dau explicaţii şi să spăl tot. Am primit refuzuri şi acum care eu am fost fidel, loial, fără nicio miză spun stop total. Am mega multe argumente. Partidul ăsta a fost creat pe suferinţa multor români”, a mai spus secretarul general al APP.

Mai mult decât atât, Codrin Ștefănescu a afirmat că a creat acest partid tocmai pentru a ajuta românii să iasă din acest impas, de a-i ajuta să aibă salarii mai mari, pensii mai mari, prețuri mai mici și cei care vor răul cetățenilor să fie trași la răspundere.

„Tot ce e acum înseamnă sclavagism, nu capitalism. Românii ar trebui să primească salarii mai mari, pensii mai mari, preţuri mai mici pentru că sunt foarte concurenţi. Avem produse numai cu chimicale şi din străinătate, nimic din România. Nu este normal să se pună impozit pentru ce are bunica mea în grădină, câte animale. Este inadmisibil. APP nu este partidul unui nume, steag, poze. Nu este partidul lui Dragnea sau a mamei lui. Este partidul tuturor. Guvernul României îi sabotează pe români, în loc să-i ajute. Echipa de 11 oameni care ieri îl susţineau pe Dragnea, după rezoluţia de mâine vor fi excluşi. APP trebuie să schimbe lucrurile. Mesajul meu a fost clar. Nu dau înapoi şi lucrurile sunt simple. Eu nu candidez, sunt cel mai bun în organizare. Nu vreau să fiu premier, ministru, senator sau deputat, nu vreau în CĂ, dar românii merită aceste lucru. Este nevoie de vocile voastre peste tot. Mesajul meu va fi breaking-news. Furia mea este argumentată”, a conchis Codrin Ștefănescu, la BZI LIVE.

Codrin Ștefănescu: „Am crezut în jurămintele unui om”

Codrin Ștefănescu și-a încheiat dialogul prin a menționa că a crezut în jurămintele unui om care menționa că se schimbă, s-a înșelat, a cerut scuze românilor și va îndrepta cât mai curând situația.

„Am crezut că jurămintele unui om că se poate schimba. M-am înşelat, dar am pus punct şi am spus public acum. Ceea ce fac cu învârtelile prin spate, 11 oameni la Iaşi, 9 la Maramureş, 8 la Teoleorman, nu merge mai băieţi. Noi nu vi-l predăm. Mergeţi cu poza lui şi toată viaţa voastră numai cu d-astea aţi mers. Dacă voi ajungeţi undeva va fi în râul românilor. Mergeţi în direcţia greşită. Eu nu vreau asta şi punct. Cine mă susţine este bine venit, cine nu să stea naibii la PSD, PNL, USR şi etc. Sunt ferm, de mâine cine m-a înşelat va fi dat afară. Să deschidă dosare penale că am o trupă de avocaţi. Toată lumea va afla lista celor care sunt mincinoşi”, a conchis Codrin Ștefănescu.

Astfel, Codrin Ștefănescu s-a dezis de Liviu Dragnea și a anunțat că APP este un partid al tuturor românilor.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`