Prima pagină » Actualitate » EXCLUSIV. BREAKING NEWS. Doctorul Filip Onoriu, gasit spanzurat – UPDATE FOTO,VIDEO

EXCLUSIV. BREAKING NEWS. Doctorul Filip Onoriu, gasit spanzurat – UPDATE FOTO,VIDEO

05 nov. 2015, 11:32,
Echipa BZI.ro în Actualitate
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:525391;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

UPDATE 12:26 – „La data de 5 noiembrie, in urma cautarilor efectuate de politistii din cadrul Biroului Urmariri si Sectiilor de Politie Urbana, cu sprijinul jandarmilor a fost gasit barbatul de 63 de ani, din municipiu, care a plecat voluntar de la domiciliu la data de 31 octombrie. Acesta a fost depistat intr-o zona impadurita din proximitatea municipiului Iasi. Politistii continuaverificarile in vederea stabilirii intregii situatii de fapt”, spun reprezentantii IPJ Iasi.

UPDATE 11:43 – „In urma cautarilor efectuate de politisti in aceasta dimineata, cu sprijinul jandarmilor, a fost gasita persoana cautata, aceasta fiind decedata’, a declarat Anca Vajaiac, purtator de cuvant al IPJ Iasi. Trupul medicului a fost gasit in padurea de la Cetatuia, acesta luandu-si viata prin spanzurare, asa cum a anuntat prin biletul de adio, pe care l-a lasat in apartament. La cautarile de astazi au participat 20 de politisti, sprijiniti de jandarmi.

Vezi si Apar amanunte noi in cazul medicului iesean disparut fara urma! Toti se roaga sa fie in viata

STIRE INITIALA – Astazi, 5 noiembrie, politistii au dat de urma medicului anestezist Filip Onoriu, acesta fiind gasit spanzurat in spatele manastirii Cetatuia. Politistii ieseni au organizat o noua actiune pentru a da de urma medicului anestezist Filip Onoriu, de la Maternitatea Elena Doamna, disparut fara urma la sfarsitul lunii octombrie. Fostul sef al Sectiei de Anestezie si Terapie Intensiva a fost ultima data de colegi la data de 30 octombrie, cand a venit la maternitate si si-a desfasurat activitatea normal. Din data de 31 octombrie a fost cautat fara incetare de politisti. Medicul in varsta de 63 de ani a lasat un bilet de adio, astfel ca oamenii legii s-au temut de posibilitatea ca medicul sa se fi sinucis.

Vezi si Politia il cauta si astazi pe medicul iesean Filip Onoriu

Politia si rudele au intrat in alerta dupa ce in locuinta medicului a fost gasit un bilet, in care dr. Filip Onoriu a scris ca se va sinucide in spatele Manastirii Galata. Rudele au cautat prin imprejurimile manastirii, dar nu l-au gasit. Exista doua motive care l-ar fi putut determina pe medic sa recurga la acest gest extrem. Unul este legat de un dosar penal, iar celalalt ar fi o discutie aprinsa cu directorul medical, prof. dr. Florentin Dumitrache. Colega sa l-ar fi amenintat ca va avea grija sa infunde puscaria dupa ce, de curand, sotul unei paciente care a decedat in anul 2010, dupa ce nu a putut fi intubata de medicul anestezist Mihaela Matei de la maternitatea mentionata, a redeschis actiune penala in instanta, impotriva doctorilor acuzati ca i-au ucis sotia. Medicul anestezist Onoriu Filip a fost chemat in sala de operatie, dupa aproape jumatate de ora, timp in care dr. Matei a incercat, dar nu a reusit, sa intubeze pacienta, starea acesteia fiind deja grava.

Vezi si Nimeni nu se astepta ca acest doctor din Iasi sa faca asta. Medicul a lasat un bilet cutremurator 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *