Prima pagină » Local » Exclusiv! Breaking news! Cei doi arabi arestaţi în scandalul spirtului contrafăcut rămân după gratii!
Exclusiv! Breaking news! Cei doi arabi arestaţi în scandalul spirtului contrafăcut rămân după gratii!

Exclusiv! Breaking news! Cei doi arabi arestaţi în scandalul spirtului contrafăcut rămân după gratii!

07 mai 2020, 14:39,
Ciprian Nedelcu în Local

Judecătorii din carul Tribunalului Iaşi au respins astăzi contestaţia formulată de cei doi arabi împotriva deciziei de arestare preventivă, luată recent de magistraţii Judecătoriei.

Decizia luată astăzi este definitivă.

Reamintim faptul că 10 ieșeni au decedat după ce ar fi consumat un anumit tip de alcool sanitar. S-au făcut necropsii în cimitirul unei comune din Iași. Cadavrele a doi bărbați care au fost găsiți morți în urmă cu câteva zile au fost examinate. Rezultatul necropsiilor trebuie să stabilească dacă moartea celor doi bărbați a survenit tot din cauza consumului de spirt medicinal.

Procurorii au mai afirmat că reprezentanții societății din Iași au distribuit produsele achiziționate mai multor agenți economici de pe raza județului.
Surse judiciare au precizat pentru reporterii cotidianului „Bună Ziua Iași” că alcoolul sanitar contrafăcut a fost distribuit de firma controlată de Ciprian B., patronul unui stand din complexul „Phoenix”. Totuși, avocatul care îl reprezintă pe afacerist susține că acesta este nevinovat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *