Prima pagină » Local » Exclusiv! Bătaie în clubul „Tribo” din Iași! Un agent de pază i-a dat cu pumnii în cap unui client
Exclusiv! Bătaie în clubul

Exclusiv! Bătaie în clubul „Tribo” din Iași! Un agent de pază i-a dat cu pumnii în cap unui client

27 apr. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus trimiterea în judecată a unui agent de pază din Clubul „Tribo”. Anchetatorii au afirmat că Lucian Rusu a lovit un client al clubului cu pumnii în cap. Întreg scandalul ar fi izbucnit în urma unui conflict spontan

Un individ va fi nevoit să dea ochii cu magistrații, în urma unui scandal care a avut loc într-un local din Iași.
Astfel, la sfârșitul săptămânii trecute, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Lucian Rusu, sub acuzația de purtare abuzivă.
Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal, după care magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest dosar.

De unde a izbucnit totul

Anchetatorii ieșeni au afirmat că incidentul în care a fost implicat Rusu a avut loc pe data de 25 februarie 2019. De asemenea, ei au susținut că agresiunile s-au petrecut pe fondul unui conflict spontan.

„Pe data de 25 februarie 2019, în jurul orei 3:15, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiunilor de serviciu ca agent de pază la Clubul «Tribo», din municipiul Iași, mai exact de la demisolul sediului Facultății de Chimie, de pe bulevardul Dimitrie Mangeron, inculpatul a lovit-o pe persoana vătămată Cristian B. cu pumnii în zona capului”, a precizat Elena Mădălina Pricop, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

În urma incidentului, victima a fost transportată la spital, pentru primirea de îngrijiri medicale. Doctorii care s-au ocupat de tânăr au concluzionat că acesta a suferit leziuni ce au necesitat 5-6 zile de îngrijri pentru vindecare.
Ulterior, victima a formulat o plângere penală la adresa agentului de pază din clubul ieșean.
De remarcat este faptul că aceasta nu e prima oară când un agent de pază este acuzat de comiterea unei astfel de fapte. În trecut, mai mulți agenți au fost trimiși în judecată și chiar condamnați pentru că ar fi avut un comportament agresiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`