Prima pagină » Local » Exclusiv! Avocatul fostului episcop de Huşi: „Revocarea arestului preventiv în cazul lui Corneliu Bârlădeanu este o măsură corectă!”
Exclusiv! Avocatul fostului episcop de Huşi:

Exclusiv! Avocatul fostului episcop de Huşi: „Revocarea arestului preventiv în cazul lui Corneliu Bârlădeanu este o măsură corectă!”

05 iun. 2020, 17:25,
în Local
Avocatul care îl reprezintă pe fostul episcop de Huşi Corneliu Bârlădeanu spune că soluţia dată vineri de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este una justă. „Este o soluţie corectă în cazul clientului meu. Noi am demonstrat că măsura arestării preventive nu se impunea în acest caz, spre deosebire de ceea ce a considerat Curtea de Apel Iaşi. Atât clientul meu, domnul Corneliu Bârlădeanu, cât şi co-inculpatul din dosar, Sebastian Cristi Jitaru, au fost audiaţi astăzi prin videoconferinţă. Dosarul era programat să înceapă la ora 9.00, dar, din cauza unor probleme tehnice, a fost reluat după ora 14.00. Eu şi avocatul domnului Sebastian Jitaru am fost prezenţi astăzi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie”, a declarat avocatul Liviu Bran.
Sebastian Cristi Jitaru şi Corneliu Bârlădeanu au scăpat de măsura arestului preventiv. La Corneliu Bârlădeanu, judecătorii Curţii Supreme au revocat măsura, iar, în cazul lui Sebastian Jitaru, magistraţii au decis înlocuirea arestului cu control judiciar. Totuşi, Jitaru se află oricum după gratii, fiind încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi, pentru că l-a şantajat tocmai pe Corneliu Bârlădeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`