EXCLUSIV! Atentie unde va duceti hainele la curatat! Teapa la o spalatorie arhiplina! Este incredibil ce a patit un iesean inainte de o petrecere – FOTO

27 sept. 2019, 22:40
Ciprian Boaru, în Actualitate
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:710273;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

@ Un iesean s-a trezit cu petrecerea stricata de catre o spalatorie dintr-un complex comercial @ A facut o comanda mai mare, dar s-a trezit fara pantaloni @ Reprezentantii spalatoriei Aqua au spus senin ca articolul vestimentar a fost gasit mai tarziu prin masinile de spalat @ "Nu are dreptate. Am gasit pantalonii in spalatorie. Nu este vina noastra. Uitati cum lasa clientii hainele", au spus reprezentantii Aqua @ "Mi-au raspuns ca nu au a doua pereche de pantaloni si ca nu ii intereseaza, ci doar ce este pe bon. Am fost nevoit sa achizitionez a doua pereche de pantaloni pentru a nu intrerupe evenimentul din data de 24 septembrie. Am fost sunat de o doamna impertinenta si indiferenta. Pe un ton aspru mi-a spus ca au fost gasiti pantalonii", se plange ieseanul M. Alexandrescu @ Firma cu mai multe puncte de lucru in tara are o cifra de afaceri de aproape 2 milioane de euro

Tot mai des, serviciile prestate de diverse societati atrag nemultumirea clientilor, de la firmele de curierat, pana la la firmele de telefonie mobila. De data asta, nici serviciile oferite de patronii firmelor de spalatorie nu sunt pe placul clientilor. Pe data 18 septembrie, un iesean a apelat la spalatoria Aqua, din Carrefour Felicia. A platit pentru curatarea mai multor obiecte vestimentare, de care avea nevoie pentru o petrecere. Programat sa-si ridice hainele, ieseanul a avut o mare surpriza.

"La data mentionata am dus la spalat si calcat doua rochii, doua camasi si doua perechi de pantaloni dintre care pe bon a fost trecuta doar o pereche de pantaloni. Am mers in data de 21 septembrie si am sesizat pierderea. Mi-au raspuns ca nu au a doua pereche de pantaloni si ca nu ii intereseaza, ci doar ce este pe bon. Am fost nevoit sa achizitionez a doua pereche de pantaloni pentru a nu intrerupe evenimentul din data de 24 septembrie. Am fost sunat de o doamna impertinenta si indiferenta. Pe un ton aspru mi-a spus ca au fost gasiti pantalonii si am fost nevoit sa platesc pantalonii, chiar daca au intarziat cu livrarea lor, data stabilita fiind 21 septembrie", spune M. Alexandrescu.

Reporterii BZI au stat de vorba cu sefa punctului de lucru din complexul comercial. Aceasta a recunoscut ca a fost o problema cu comanda ieseanului. "Nu are dreptate. Am gasit pantalonii in spalatorie. Nu este vina noastra. Uitati cum lasa clientii hainele", a spus responsabila Aqua. De fapt, am vrut sa spun ca multi clienti care vin la Aqua pun hainele la intamplare, iar cei care preiau comenzile nu mai reusesc sa faca fata. Reclamatia a ajuns si la Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) Regiunea Nord-Est Iasi.

Vezi si: Exclusiv! Tupeu de borfas! Motelul Bucium functioneaza fara autorizatie de patru ani. Vasile Puscasu: "Ma luati la intrebari pe mine?" – FOTO, VIDEO

Afacerea merge struna

Spalatoria Aqua functioneaza prin intermediul societatii Euroservice Technology SRL, cu sediul social in Bucuresti. Societatea cu obiectul de activitate "spalarea si curatarea (uscata) articolelor textile si a produselor din blana" detine un lant de spalatorii la nivel national.

Conform datelor financiare de anul trecut, societatea a inregistrat o cifra de afaceri de de aproape 2 milioane de euro, profit de 339.308 lei, datorii de 2,2 milioane lei, cu un numar de 81 de angajati.

Vezi si: Tranzactie imobiliara record in mijlocul Iasului: se vinde un teren in valoare de peste 4 milioane euro

Cifra de afaceri a crescut progresiv din anul 2006, cand nivelul era de 1,3 milioane lei. Societatea este administrata de Liliana Stoica, care are 95 la suta din partile sociale, restul de 5 la suta fiind in portofoliul Mariei Miutescu.

"Cu peste 12 ani de excelenta confirmata prin rezultate, suntem conectati permanent la cele mai noi tendinte mondiale din domeniul curatatoriilor ecologice. Cu peste 1,8 milioane comenzi onorate pana in prezent, peste 5,5 milioane produse curatate si o capacitate de productie de peste 1.000 de tone anual, oferim clientilor nostri solutii profesionale de curatare a hainelor ce protejeaza atent tesaturile si le prelungesc viata de peste 4 ori", se arata in descrierea afacerii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *