Prima pagină » Local » EXCLUSIV! Afaceriști și politicieni și-au dat mâna pentru a prelua restaurantul Dionisos King din Bucșinescu! Localul a fost vândut!

EXCLUSIV! Afaceriști și politicieni și-au dat mâna pentru a prelua restaurantul Dionisos King din Bucșinescu! Localul a fost vândut!

14 oct. 2019, 04:00,
Ciprian Boaru în Local

Restaurantul Dionisos King din zona Bucșinescu are noi proprietari. Noua societate este controlată de către cinci asociați. În firmă a intrat și nașa de cununie a afaceristului Bogdan Gheorghiu, unul dintre patronii clubului Fratelli. „Noi am cumpărat afacerea, plătim chirie pentru spațiul respectiv. Domnul Eliea Bitar nu mai este în firmă, am cumpărat de la el”, spune Adonicioaie.

Unul dintre cele mai cunoscute localuri din Iași și-a schimbat proprietarii. După ce în ultimul timp mai mulți afaceriști au renunțat la restaurantul Dionisos King, din zona Bucșinescu, în final a ajuns în portofoliul Simonei Adonicioaie, membru PSD Iași. Recent, Adonicioaie l-a nășit pe afaceristul Bogdan Gheorghiu, unul dintre patronii clubului Fratelli. Acum, restaurantul funcționează prin intermediul societății Home Land Five SRL, înființată în luna ianuarie a acestui an. Pe lângă Adonicioaie, asociați în firmă mai apar Dan Cristian Mihoci, patronul agenției imobiliare Casa TA, Simona Nicoleta Sârbu, Mihaela Gavriluț și Eliea Bitar, care deține cele mai multe părți sociale. Între timp, Bitar a ieșit din firmă. „Dorim să îți oferim cea mai bună experiență prin autenticitatea rețetelor grecești și servicii impecabile. Alături de noua noastră echipă de management, experiența Dionisos va fi cu siguranță la nivelul așteptărilor tale”, este mesajul cu care sunt întâmpinați clienții restaurantului.

Adonicioaie: „Este o afacere de suflet”

Contactată telefonic, Simona Adonicioaie a precizat că a cumpărat afacerea la îndemnul prietenilor. „Noi am cumpărat afacerea, plătim chirie pentru spațiul respectiv. Domnul Eliea Bitar nu mai este în firmă, am cumpărat de la el. Am revenit la ceea ce făceam înainte de a intra în sectorul bugetar. Am avut la Moldova Royal Pizza. Foarte mulți cunoscuți ne spuneau că la noi era cea mai bună pizza. Este o afacere de suflet. Deocamdată nu avem pizza la Dionisos. După ce am cumpărat, am fost întrebați dacă nu vrem să vindem. Prețul este confidențial. Vrem ca ieșenii să se simtă bine, să fie serviți corect, nu vrem să ne batem joc”, a precizat Simona Adonicioaie

Creditorii i-au luat urma

Executorii judecătorești au demarat o serie de proceduri ce vizau averea foștilor soți Adonicioaie. Din cauza unui credit de aproape 200 de mii de euro neachitat către BCR, executorii vând un imobil cu regimul de înălțime D+P+M, plus un teren de 344,63 metri pătrați, situate în localitatea Rediu. Prețul de pornire este de 505.652 lei, adică 109.924 euro. Chiar și anul trecut a fost organizată licitația, dar nu s-au prezentat ofertanți. Simona Adonicioaie a declarat pentru reporterii BZI că este divorțată și că întreaga responsabilitate revine fostului soț, Cristian Nicolae. După retragerea din politică, Simona Adonicioaie a lucrat timp de șase ani ca manager resurse umane la societatea Euro Smart Concept SRL. În trecut ocupa poziția de ofițer protecție date la Euro Smart DPO SRL, societate ce are ca domeniu de activitate „consultanță pentru afaceri și management”. Societatea este administrată de către George Bogdan Adonicioaie, fostul cumnat al Simonei.

Afacere de 1,6 milioane de lei

Acum, Simona Adonicioaie deține și majoritatea părților sociale din Euro Smart Concept SRL, însă alături de asociata Lăcrămioara Pintilie. Pe lângă prelucrarea datelor și a paginilor web, activitatea societății a fost extinsă spre închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare. Cifra de afaceri a crescut brusc în 2018, fiind de opt ori mai mare decât anul precedent, adică 1,6 milioane de lei. Profitul a fost de 455.457 lei, datorii de 343.395 lei, cu un număr de 8 angajați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`