Prima pagină » Local » Exclusiv! Accident grav la Iasi! Un motociclist a murit după ce s-a izbit de un cap de pod – FOTO

Exclusiv! Accident grav la Iasi! Un motociclist a murit după ce s-a izbit de un cap de pod – FOTO

19 apr. 2020, 16:40,
în Local

Un accident rutier cu victimă a avut loc în judeţul Iaşi chiar în prima zi de Paşte. Astfel, duminică după-amiază, autorităţile au fost alertate printr-un telefon la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 cu privire la faptul că, în localitatea Todireşti (Paşcani) s-a petrecut un impact foarte grav.

La scurt timp, la faţa locului s-au deplasat atât echipaje medicale, cât şi de Poliţie. Din primele informaţii reiese faptul că, într-o curbă destul de periculoasă, motociclistul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, vehiculul s-a răsturnat, izbindu-se de un cap de pod. Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum.

În urma impactului, băratul în vârstă de 50 de ani a suferit leziuni foarte grave. Medicii nu au mai putut face nimic pentru acesta decât să declare decesul. Oamenii legii vor efectua cercetări la faţa locului, pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului rutier. Aceştia au întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă. De remarcat este faptul că vizibilitatea şi condiţiile meteo erau favorabile pentru deplasare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`