Prima pagină » Actualitate » EXCLUSIV. Accident grav in apropiere de Iasi. Un sofer s-a izbit cu masina de un copac – UPDATE FOTO,VIDEO

EXCLUSIV. Accident grav in apropiere de Iasi. Un sofer s-a izbit cu masina de un copac – UPDATE FOTO,VIDEO

13 mart. 2015, 15:50,
Echipa BZI.ro în Actualitate
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:486739;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
UPDATE 16:16 – Soferul unei dubite, care se indrepta spre Iasi, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a pierdut controlul volanului, a iesit in afara partii carosabile, izbindu-se puternic de un copac aflat pe marginea drumului. Soferul se afla singur in masina, acesta fiind ranit in urma impactului. La fata locului s-a deplasat un echipaj de la Politia Rutiera, dar si un echipaj de la ambulanta, care acorda ingrijiri medicale conducatorului auto. Acesta va fi transportat la Spitalul Sfantul Spiridon.

STIRE INITIALA – In urma cu putin timp, un accident rutier s-a produs intre localitatile Borsa si Mihail Kogalniceanu din judetul Iasi. Momentan nu se cunosc detalii referitoare la posibili raniti, insa in zona se vor deplasa echipe de medici, care vor acorda ingrijiri de prim-ajutor persoanelor accidentate. La fata locului s-au deplasat si politistii de la Biroul Rutier, oamenii legii urmand sa declanseze cercetarile pentru a stabili circumstantele in care s-a produs incidentul in trafic.
Vom reveni cu noi amanunte si imagini.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`