Prima pagină » Magazin » Excesul de sebum – cauze, manifestare si solutii pentru remedierea problemei

Excesul de sebum – cauze, manifestare si solutii pentru remedierea problemei

03 apr. 2018, 15:48,
Echipa BZI.ro, în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:646670;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Atunci cand glandele sebacee produc o cantitate prea mare de uleiuri naturale cu rol de protectie, acestea ies la suprafata pielii – cunoscute ca exces de sebum. Problema o reprezinta faptul ca astfel parul se ingrasa mult prea repede, dar efectele neplacute sunt mai extinse: acnee la nivel cutanat, puncte negre, pori ditalati. Numarul celor ce trec prin astfel de situatii este destul de crescut, fiecare cautand solutii care sa le readuca acel confort de dinainte.

In acest sens, EMSIBETH si-a luat angajamentul de a oferi celor aflati la nevoie un program complex, bogat in idei, care sa asigure tratarea eficienta a tot felul de probleme ale tenului si pielii, dar nu numai. Gasesc in aceasta societate o baza cei care detin saloane de cosmetica intrucat produsele comercializate pentru ingrijirea parului se deosebesc prin calitate si eficienta sporita. 

Excesul de sebum si cum poate fi aceasta problema eliminata

Cauzele pentru care sebumul este produs in exces pot fi diferite de la o persoana la alta. Un lucru este cert si anume ca nu are nici pe departe un efect placut asupra pielii si parului, ci chiar produce un disconfort general in starea persoanei ce se confrunta cu asta. Este considerata o afectiune cutanata, avand la baza dezechilibrul fiziologic, cauzat in general de hormoni. Exceptand talpile si palmele, pe toata suprafata pielii se regasesc glande sebacee. In mod normal rolul acestei substante este de a mentine sanatatea parului si a pielii, insa in cantitati prea mari produce grasimi. In special prin foliculii de par este secretata seboreea. Iata care sunt aspectele ce pot constitui cauza excesului: temperaturi prea ridicate, dezechilibre hormonale, diete necorespunzatoare, produse cosmetice chimice, umiditate in exces, pilule anticonceptionale sau sarcina.

Mai ales reprezentantele feminine doresc sa fie mereu prezentabile si sa arate ingrijit, insa o astfel de problema le poate face adevarate probleme in aceasta privinta. 

Simptomele sunt imediat vizibile, dar totodata si deranjante. De aceea, persoanele in cauza cauta solutii rapide si de multe ori cheltuie sume enorme, fara a avea insa nici un rezultat in acest sens. Un prim semn care tradeaza excesul de sebum este dificutatea pieptanarii. Cu cat se accentueaza problema, cu atat cantitatea de substanta creste. Apare in multe dintre cazuri matreata uleioasa, care reprezinta o problema deoarece favorizeaza dezvoltarea mancarimilor si a bacteriilor.

Oricine are o predispozitie la aceasta afectiune ar trebui sa previna instalarea sa propriu zisa, prin tratamente corespunzatoare. Rarirea podoabei capilare, respectiv subtierea firului de par poate fi un rezultat cand, fie nu sunt luate masuri, fie cele aplicate sunt ineficiente. In ceea ce priveste manifestarea excesului la nivel de piele, cel mai frecvent simptom este cel al pielii cu texura lucioasa. 

Tratament pentru excesul de sebum oferit de experitii EMSIBETH

Preocupati de diversele probleme intalnite la nivelul tenului si a parului, specialistii emsibeth.ro propun metode de ingrijire speciale, menite sa previna diversele probleme ce se asociaza cu aceasta afectiune dermatologica.

Spre exemplu, tratamentele SPA pe care le propun sunt create pentru a ajuta la restaurarea starii fiziologice a pielii, regland cu succes productia de sebun si totodata purificand pielea in profunzime. Rezultatul consta intr-un par curat, sanatos si luminos. 

Namolul Thermal pentru controlul sebumului produs de aceasta societate reprezinta un tratament termal care vizeaza reglarea functiilor indeplinite de glanda sebacee, asigurand astfel sanatatea parului, respectiv a unui scalp gras. Prin continutul sau bogat de argila si apa termala, substanta uleioasa este absorbita, astfel ca parul isi recapata flexibilitatea si stralucirea. 

De asemenea, samponul Thermal reprezina o solutie in acest sens, fiind la randul sau un tratament termal. Acesta a fost conceput pentru a reda sanatatea parului si de a-l curata in profunzime. Reuseste sa ofere rezultate de la primele utilizari datorita substantelor ce le contine: extract de Fomes Officinalis, apa termala si ulei esential de rozmarin si de lavanda. Totodata podoaba capilara dobandeste mai mult volum, putand fi pieptanata fara efort. Se deosebeste de cosmeticele din comert prin lipsa agentilor spumanti care sunt agresivi cu parul. Astfel acesta este curatat eficient si in profunzime.

Gasesc rezolvarea la problema excesului de sebum cei interesati si in lotiunea Thermal, produsa tot sub sigla EMSIBETH. Ca si produsele anterior mentionate, acesta are rolul de a curata parul si scalpul, prin amestecul eficient de lavanda, uleiuri de rozmarin, apa termala, mentol, amestecuri de aminoacizi, extracte botanice si alte astfel de substante. 

Rezultatul consta in reglarea excesului, precum si in calmarea scalpului. Astfel, problema legata de aspectul nesanatos al parului este rezolvata. Cei intesati gasesc produsele prezentate pe emsibeth.ro, de unde le pot si comanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *