Prima pagină » Titlurile zilei » Examen de „șmecherie”, pe Copou! După ce a spart un cazino din centru, a împărțit pumni din senin pe stradă! Abia ieșise din arest! GALERIE FOTO (Exclusiv)

Examen de „șmecherie”, pe Copou! După ce a spart un cazino din centru, a împărțit pumni din senin pe stradă! Abia ieșise din arest! GALERIE FOTO (Exclusiv)

28 mai 2021, 02:00,
Sorin Pavelescu în Titlurile zilei

Un bărbat care a spart o sală de jocuri la începutul anului a comis-o din nou. După ce a scăpat de arest s-a gândit să demonstreze cât este de șmecher și s-a luat de trecători în Copou. Pe unul dintre ei l-a lovit, iar pe o femeie a amenințat-o. Acum a ajuns din nou în arest și are de dat noi explicații în fața legii

Constantin Narcis Avram, un individ care a spart o sală de jocuri la care era client fidel, a ajuns din nou după gratii. Abia a scăpat din arest și s-a gândit să demonstreze cât este de șmecher! A mers în Copou și s-a apucat de făcut scandal. Zilele trecute, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea făcută de anchetatori pe numele lui Constantin Narcis Avram.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași cu privire la inculpatul Constantin Narcis Avram. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Constantin Narcis Avram, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Constantin Narcis Avram”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta fiind deja contestată de către ieșeanul Constantin Narcis Avram. Acum, urmează ca judecătorii din cadrul instanței superioare să hotărască ce se va întâmpla în continuare cu individul suspectat că a lovit un bărbat și a amenințat o femeie. Recent, Constantin Narcis Avram fusese pus sub control judiciar, după ce anchetatorii ieșeni i-au întocmit un alt dosar penal.

Cum a spart sala de jocuri Constantin Narcis Avram

La finele lunii februarie 2021, după o spargere, Avram a ajuns pe mâna polițiștilor. Astfel, agenții din cadrul Secției IV de Poliție l-au identificat pe Constantin Narcis Avram. Anchetatorii ieșeni au precizat că individul ar fi spart un cazino. Așadar, pe 20 februarie 2021, în jurul orei 18:00, oamenii legii au fost alertați printr-un telefon la 112 despre faptul că o sală de jocuri din apropierea sediului Curții de Apel Iași fusese jefuită de un individ. Acesta ar fi plecat cu suma de 1.650 de lei. Oamenii legii au demarat cercetările și l-au identificat pe autor în persoana lui Constantin Narcis Avram.
Din primele informații a reieșit că, pe 20 februarie 2021, în jurul orei 15:00, ieșeanul, profitând de faptul că gestionara sălii de jocuri a ieșit din încăpere, a forțat un dulap în care se aflau încasările și a luat banii pe care i-a găsit.

Ieșeanul a fost prins de polițiști într-o altă sală de jocuri de noroc

Ulterior, ieșeanul a fost prins într-o altă sală de jocuri. La controlul corporal, asupra individului fost găsit un cuțit. În schimb, în momentul în care a văzut polițiștii, individul a făcut circul de pe lume. Avram a fost reținut atunci pentru 24 de ore, sub acuzațiile de furt calificat și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Mai apoi, el a fost dus la Judecătoria Iași, cu propunere de arestare preventivă.
Atunci, propunerea a fost admisă, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Totuși, cel mai împătimit jucător la cazino din Iași a contestat decizia magistraților din cadrul Judecătoriei Iași. Ulterior, el a fost pus sub control judiciar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *