Prima pagină » Eveniment-Social » Evenimentul „Satul în bucate” va marca redeschiderea pieței Dacia
Evenimentul

Evenimentul „Satul în bucate” va marca redeschiderea pieței Dacia

15 iul. 2024, 11:39, 1 ,
BZI.ro, în Eveniment-Social

Direcția pentru Agricultură Județeană Iași, în colaborare cu Primăria Municipiului Iași, S.C. Eco Piața S.A., Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Iași, Servicii Publice Iași, Asociația Producătorilor Locali – Produs în Iași și Academia Română – filiala Iași, organizează duminică 21 iulie, (apoi în fiecare duminică) evenimentul „Satul în bucate”, prin intermediul căruia venim în sprijinul consumatorilor ieșeni, facilitând accesul exclusiv către produse și producători locali.

Ne propunem să aducem în atenția publicului pe cei ce trudesc pentru noi, consumatorii, prilej deosebit prin care producătorii locali pot împărtăși particularități din tainele muncii lor.

Știm că de-a lungul timpului cererea pentru a avea o piață în care să se găsească exclusiv produse și producători din județul Iași a fost tot mai mare, de aceea venim în întâmpinarea dvs, prin organizarea acestui eveniment ce urmărește promovarea și încurajarea consumului de produse locale, crearea unei legături strânse între consumatori și producătorii locali și creșterea interacțiunii populației ieșene cu una din cele mai cunoscute piețe din Iași, piața Dacia.

Invităm producătorii locali care doresc să se implice în acest proiect să ne contacteze la numărul de telefon 0232/255958.

Participarea este gratuită și se adresează exclusiv producătorilor din județul Iași, aceștia având ocazia de a-și pune în valoare munca și de a pune direct pe mesele consumatorilor propriile produse.

Comentarii
  • Bucate scumpe. Zici ca cumperi icre negre. Un amic a cumparat chisca. Acasa a constatat ca era stricata, nevasta-sa i-a dat-o de cap. Lacomia e mare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *