Prima pagină » Economic Local » Eveniment unic în piața auto ieșeană: Peste 50 de mașini de la mărci de top expuse în Grădina Palas la Salonul Auto Iasi în perioada 21-23 iunie 2024
Eveniment unic în piața auto ieșeană: Peste 50 de mașini de la mărci de top expuse în Grădina Palas la Salonul Auto Iasi în perioada 21-23 iunie 2024

Eveniment unic în piața auto ieșeană: Peste 50 de mașini de la mărci de top expuse în Grădina Palas la Salonul Auto Iasi în perioada 21-23 iunie 2024

21 iun. 2024, 11:43, 1 ,
în Economic Local

În perioada 21-23 iunie 2024, Grădina de Vară a complexului comercial Palas va găzdui Salonul Auto Iași, organizat de SANDRA GROUP. Evenimentul va aduce în prim-plan zeci de autoturisme, inclusiv cele mai recente modele de la mărci de renume precum Volkswagen, Toyota, Kia, Lexus și Audi. Pasionații de automobile sunt invitați să participe la acest eveniment unic, dedicat celor care apreciază puterea și tehnologia auto.

Noutăți și Exponate de Top

Cu ocazia aniversării a 30 de ani de activitate, SANDRA GROUP aduce un nou brand în portofoliu: KIA. În cele trei zile de expoziție, vizitatorii vor putea admira peste 50 de mașini, printre care și vedetele Salonului Auto: de la Volkswagen Noul Tiguan, Noul Golf, ID.7, Noul Passat, Audi Q8, Toyota Noul C-HR si Noul Prius, alături de modelul electric Kia EV9, desemnat mașina anului 2024 la nivel mondial.

Invitație la Salonul Auto Iași

Invităm toți iubitorii de mașini să exploreze viitorul mobilității la Salonul Auto Iași, în Grădina de Vară Palas. Pe parcursul celor trei zile, veți avea ocazia să interacționați cu peste 50 de autoturisme de ultimă generație. Printre mărcile prezente se numără Volkswagen, Toyota, Kia, Lexus și Audi, cu modele termice, electrice si hybride. Veniți să vă bucurați de oferte speciale și să experimentați puterea noilor tehnologii! Vă așteptăm în perioada 21-23 iunie 2024.

Ce trebuie să știți dacă participați la Salonul Auto Iași

Printre autoturismele expuse se vor număra 17 modele Volkswagen, 15 modele Toyota, 8 modele Kia, 4 modele Lexus, 10 modele Audi si 6 modele rulate. Acestea vor include motorizări pe benzină, diesel, hybride, plug-in hybride și complet electrice.

Vizitatorii vor putea beneficia de oferte speciale la modelele expuse, inclusiv Volkswagen Taigo, Noul Tiguan si T-Roc, Audi Q3 si Q5, Toyota Aygo X, C-HR, Yaris, Yaris Cross, RAV4, Highlander, Kia Sportage, Ceed si XCeed.

Modelele inovative includ noul Volkswagen ID.7 și Audi Q8. De remarcat este și noul Toyota C-HR, complet reinventat, pentru prima dată cu motorizare plug-in hybrid și tracțiune integrală, alături de modelul electric Kia EV9, nava amiral a mărcii și desemnată mașina electrica a anului 2024.

Beneficii pentru Clienți

Potențialii clienți vor primi vouchere în valoare de 250 și 500 de euro pentru modelele Volkswagen și Audi. Deținătorii de autovehicule din mărcile menționate anterior vor primi vouchere cadou pentru service, cu reduceri de 20% la piesele de schimb. În perioada Salonului, clienții Toyota vor primi vouchere cadou în valoare de 250 de euro sau prima revizie gratuită pentru o unitate nou comandată.

Despre Organizatori

La aniversarea a 30 de ani de activitate, SANDRA GROUP continuă să acorde o atenție deosebită acțiunilor de promovare ale marcilor din portofoliu, Volkswagen, Toyota, Kia, Lexus si Audi, concentrându-se pe impactul asupra mediului, aspectelor sociale și economice.

Grupul SANDRA are in vedere, de fiecare data, sa intoarca o parte din venituri in comunitatea locala, mai ales prin intermediul fundatiei proprii, Sandra Ofera o Sansa.

Valorile grupului nostru sunt: munca, seriozitatea, curajul si inventivitatea. Promovam excelenta si pasiunea in domeniul auto din 1994.

Contact:

SANDRA GROUP
www.sandra.ro
Telefon: 0232/994

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Cînd și în Romănia vor scădea prețurile hiperunflate și dublate la mașini noi măcar cu vreo 20 % 30 % la fel ca în vest atunci poate că vor veni cîțiva oameni curioși !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`