Prima pagină » Eveniment-Social » Eveniment sportiv caritabil, în Iași, care vine în favoarea familiilor nevoiașe, cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Eveniment sportiv caritabil, în Iași, care vine în favoarea familiilor nevoiașe, cu ocazia Sărbătorilor Pascale

08 apr. 2023, 02:00,
Ștefana Șovea, în Eveniment-Social

În data de 8 aprilie, la ora 16:00 are loc un eveniment sportiv caritabil, în scopul strângerii de fonduri pentru familiile nevoiașe, cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Evenimentul este realizat de către Vivertine, în parteneriat cu Asociația „Anima Mia”

Evenimentul are ca scop strângerea de bani sau produse pentru ajutorarea familiilor nevoiașe din mediul rural, pentru a avea Paștele fericit. Organizatorul principal, instructorul de kangoo jumps Iulian Turculeț, anunță că participanții vor avea parte de o serie de activități interesante.

Evenimentul sportiv caritabil care combină fitnessul cu distracția și caritatea

instructrorul iulian turculeț

Organizatorul principal și instructorul de kangoo jumps, Iulian Turculeț, anunță că participanții vor avea parte de o serie de activități interesante

La eveniment vor fi clase de kangoo jumps, fit dance, reeducare posturală, bodyweight workout, functional, zumba, steel tonic și combat. Antrenamentele vor fi ținute de antrenori ai Vivertine și de doi invitați speciali.

Iulian Turculeț, organizatorul principal al acestui eveniment și instructor de kangoo jumps, menționează faptul că se preocupă de acest gen de evenimente de câțiva ani, prin care a reușit să aducă zâmbetul pe buze mai multor familii nevoiașe care aveau nevoie de un sprijin financiar.

„Noi obișnuim să organizăm astfel de evenimente sportive caritabile de vreo doi ani încoace pentru a promova practicarea sportului de masă, de întreținere, de agrement, în vederea menținerii unei stări optime de sănătate, dar și în vederea socializării între participanți, cât și a promovării unor antrenori sau antrenamente.

Dacă tot se adună lumea să facă mișcare și să se distreze, am considerat că ar fi de folos dacă ar face bucuria să se dubleze, contribuind și cu o donație de participare. Aceste fonduri se folosesc pentru susținerea familiilor sărace din mediul rural, familii care sunt în grija Asociației «Anima Mia»”, menționează Iulian Turculeț, instructor de kangoo jumps și organizator al evenimentului.

Evenimentele sunt organizate de instructorul de kangoo jumps

o animație cu niște sportivi

La eveniment vor fi clase de kangoo jumps, fit dance, reeducare posturală, bodyweight workout, functional, steel tonic și combat și zumba

Instructorul de kangoo jumps mărturisește faptul că evenimentele sportive caritabile sunt organizate cu ocazia sărbătorilor sau anumitor aniversări. Cu ocazia împlinirii a zece ani de când practică kangoo jumps, Iulian a reușit să organizeze, anul trecut, un eveniment caritabil care s-a dovedit a fi un succes. Din strângerea de fonduri s-au achiziționat rechizite școlare ce au fost donate copiilor care provin din familii defavorizate din județul Iași.

„Aceste evenimente le organizăm în perioade speciale ale anului, cum ar fi Crăciunul, Paștele, 1 Iunie sau diferite aniversări. Cu ocazia împlinirii a 10 ani de când practic kangoo jumps am organizat, anul trecut, un eveniment caritabil la care am reușit să strângem fonduri pentru cumpărarea de rechizite școlare copiilor din mediul rural. Eu am început anul acesta colaborarea cu Vivertine, iar cu asociația colaborez de ceva timp. Prin mine am zis că acest parteneriat ar atrage și mai mulți binefăcători”, declară Iulian Turculeț, instructor de kangoo jumps și organizator al evenimentului.

Din cauza condițiilor nefavorabile, evenimentul sportiv caritabil nu va fi în aer liber, așa cum se dorea, ci în cel mai mare studio de la Vivertine. La finalul zilei, banii strânși de la participanți vor fi donați către familiile nevoiașe din județul Iași, cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Accesul este pe baza unei donații de minim 50 de lei la locul de desfășurare sau online, în conturile Asociației „Anima Mia”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *