Iașul și regiunea Moldovei reprezintă un important centru de cultură, turism și ospitalitate, unde tradițiile locale se îmbină armonios cu tendințele actuale. Conferința Horeca Next Level Iași va aduce împreună operatori din industria hotelieră, restaurante, cafenele și crame de renume pentru a analiza modul în care ospitalitatea moldovenească își poate valorifica eficient potențialul.
Conferința va include trei paneluri tematice care vor acoperi provocările și oportunitățile pieței hoteliere locale, reinventarea gastronomiei tradiționale și noile direcții în experiențe culturale și de socializare. Zona expozițională a conferințe va oferi participanților acces la produse și servicii inovatoare, cât și activări ale brandurilor partenere.
Conferinţa „Horeca Next Level Iaşi – Tradiție și modernitate în inima Moldovei” se va desfășura în data de 8 aprilie 2025, la Hotel Traian.
Program 8 aprilie 2025
09:30 – 10:00 Înregistrarea participanţilor şi welcome coffee
10:00 – 11:15 Panel I. De la moștenire la inovație în Horeca moldovenească
Opțiuni de cazare: de la conac la boutique hotels
Turism cultural și de pelerinaj
Integrarea cramelor în pachetele turistice
Iașiul pe harta turismului de business
11:15 – 11:45 Coffee break
11:45 – 13:00 Panel II. Gastronomia Moldovei: între tradiție și reinventare
Bucătăria reinterpretată pentru Gen Z
Local și autentic în identitatea gastronomică
De la plăcinte la fine dining
Rolul festivalurilor gastronomice în promovarea regiunii
13:00 – 13:45 Business lunch
13:45- 15:00 Panel III. Distracție și experiențe culturale
Cafenele istorice și noi concepte de specialty coffee.
Vinurile moldovenești ca promotor al regiunii
Băuturi artizanale și distilate
Maximizarea experienței locale
Acces la conferința „Horeca Next Level – Iaşi 2025”
Gastronomie locala in Moldova?! Ha! Shaorma, pizza si covrigul nu sunt moldovenesti, dar au devenit deja traditionale.
Putem constata cat de defazat si habarnist e patronatul din horeca.
patronatul din horeca: exploatatori care se calicesc la fiecare leu si ard clientul servindu-i mizerii la suprapret.
Ce dracu vreti voi, handicapatilor, sa reinventati ????????????