Prima pagină » Eveniment-Social » Eveniment caritabil de kangoo jumps, în Iași. Participanții au sărit, s-au distrat și au ajutat în același timp – FOTO

Eveniment caritabil de kangoo jumps, în Iași. Participanții au sărit, s-au distrat și au ajutat în același timp – FOTO

22 mart. 2023, 02:00,
Ștefana Șovea, în Eveniment-Social

Recent, în Iași s-a organizat o nouă ediție a evenimentului caritabil de kangoo jumps. Participații au venit să se distreze într-un mod diferit, ajutând oamenii bolnavi. Toți banii au fost redirecționați către o cauză nobilă

În fiecare an, Kangoo Club România și Asociația M.A.M.E. organizează evenimentul caritabil „Kangoo Jumps pentru Viață” cu scopul de a oferi sprijin copiilor grav bolnavi din toată țara. Toate fondurile strânse din taxa de participare, de 100 de lei, vor fi donate pentru acoperirea serviciilor de consiliere, suport și recuperare psiho-socio-medicală, oferite gratuit copiilor pe parcursul anului 2023, în cadrul Centrului Steluțelor, înființat de Asociația M.A.M.E.

Evenimentul caritabil care combină utilul cu plăcutul: „Putem să motivăm generațiile viitoare să facă sport și să înțeleagă faptul că prin sport poți să ajuți”

fete pe ghete de kangoo jumps într-o sală de sport cu un trofeu în mână

Ioana Doroftea, Kangoo Power Silver Instructor, împreună cu fetele de la Fantastic Fit Podu Roș au câștigat locul I la evenimentul KJ For Life 2023-Ediția 13

Sportul este vital în viața omului. Acesta este singurul mod prin care poți fi cu adevărat sănătos, mai ales în combinație cu o alimentație și alte obiceiuri sănătoase. Să poți să faci sport și să ajuți în același timp este o motivație pentru toți cei care nu văd sportul ca pe un stil de viață.

„Este un act caritabil, un eveniment la care toți din țară ne-am adunat ca să facem toată ziua sport, ca să arătăm pentru toți cei care vin pentru prima oară că sportul nostru este sănătos, că sportul este viață, că prin sport putem să ne motivăm copii, putem să motivăm generațiile viitoare să facă sport și să înțeleagă faptul că prin sport poți să ajuți”, a declarat Kinga Sebestyén , președintele Kangoo Jumps România.

„Kangoo Jumps pentru Viață” este un eveniment anual, unde fondurile strânse se duc către copiii bolnavi de cancer din grija Asociației M.A.M.E. Fondurile strânse la ediția din acest an se transformă integral în 900 de ședințe de consiliere psihologică, nutrițională, recuperare medicală prin fiziokinetoterapie.

„Pasiunea pentru mișcare și dorința de a ajuta se îmbină armonios în cadrul evenimentului sportiv caritabil «Kangoo Jumps pentru Viață». Maratonul de fapte bune a devenit deja tradiție, fiind al 13-lea an în care ne unim forțele, alături de Kinga Sebestyén și Kangoo Club România, pentru a oferi sprijin copiilor grav bolnavi aflați în grija noastră, a Asociației M.A.M.E. Fondurile strânse la ediția din acest an se transformă integral în 900 de ședințe de consiliere psihologică, nutrițională, recuperare medicală prin fiziokinetoterapie, ce îi vor ajuta pe cei mici să depășească mai ușor perioada de luptă cu boala! Suntem recunoscători tuturor celor care s-au alăturat și în acest an, astfel încât acest eveniment să fie posibil”, a declarat Maria Culescu, președinte fondator al Asociației M.A.M.E.

Kangoo jumps, modul de viață care combină sănătatea, fitnessul și distracția

 ghete de kangoo jumps

Ghetele de kangoo jumps sunt proiectate pentru a reduce impactul asupra articulațiilor și a oferi o experiență de exercițiu mai plăcută

Kangoo jumps este o formă de exercițiu fizic, de care se bucură foarte mulți oameni. Acest sport se bazează pe folosirea ghetelor de kangoo jumps, care sunt realizate pentru a oferi o experiență de exercițiu mai intensă și mai eficientă. Acestea sunt proiectate pentru a reduce impactul asupra articulațiilor și a oferi o experiență de exercițiu mai plăcută.

Mai mulți instructori din țară s-au adunat cu clienții lor pentru a forma o echipă cât mai mare care poate contribui la donațiile ce vor ajunge la cei bolnavi de cancer. Ioana Doroftea se numără printre instructorii de kangoo jumps care au participat la evenimentul caritabil, alături de fetele pe care le instruiește. Ioana și fetele de la Fantastic Fit Podu Roș au câștigat locul I la evenimentul KJ For Life 2023 – Ediția 13.

„Eu am participat acum a doua oară pentru că mi-a fost accesibilă locația și pentru că îmi place la nebunie kangoo jumps. Am încercat să adun cât mai multe persoane de la sală pentru că, în mai mulți, distracția e și mai mare. Am reușit, zic eu. Am predat un antrenament, am luat energie de la public, iar eu, la rândul meu, am dat-o mai departe altora.

Despre asta e vorba. Kangoo jumps nu e un antrenament pe care sa îl poți face fără energie, fără buna dispoziție. Eu am vrut explozie spre finalul coregrafiei. Asta am dat, asta am primit. Mă bucur că oamenii s-au simțit bine. Aștept cu nerăbdare următorul eveniment, chiar dacă știu că iarăși voi fi copleșită de emoții, dar mereu se pare că sunt constructive”, a declarat Ioana Doroftea, Kangoo Power Silver Instructor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *