Prima pagină » Cancan » Evelin, fiica Andei Adam, a plâns la nunta mamei. Cum se înțelege fata cu noul ei tată

Evelin, fiica Andei Adam, a plâns la nunta mamei. Cum se înțelege fata cu noul ei tată

03 iul. 2024, 11:02,
BZI.ro, în Cancan

Evelin, fiica Andei Adam, a plâns de câteva ori la nunta mamei sale, dar a reușit să se ridice la înălțimea așteptărilor. Fetița a fost cea care a ținut trena imensă a mamei sale, fiind destul de emoționată. În ceea ce-l privește pe noul soț al mamei sale, Evelin spune că se înțelege foarte bine cu acesta.

Evelin, fiica Andrei Adam, a întors privirile invitaților cu frumusețea ei la nunta mamei sale cu Yosif Mohaci. Micuța a îmbrăcat o rochiță aurie, asortată cu cea a mamei sale, cu pene în jurul umerilor și cu paiete în partea de jos a ținutei.

A avut părul din față strâns într-o împletitură discretă și un colier prețios la baza gâtului, după cum se poate vedea în imaginile ajunse online. Nu-și văzuse rochia înainte de nuntă, dar i-a plăcut, potrivit LPF.

Evelin, fiica Andei Adam, a plâns la nunta mamei

Sâmbătă, 29 iunie 2024, Anda Adam și soțul ei, Yosif Mohaci, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, la Mănăstirea Cașin. A urmat o petrecere fastuoasă, în stil libanez, așa cum nu s-a mai văzut până acum în România, la Hotelul „Marriott” din Capitală.

Anda Adam a uimit cu cele două rochii maiestuoase, una mai spectaculoasă decât celalaltă, pentru care a plătit nu mai puțin de 12.000 de euro. Dar nici ținuta unicului său copil, fetița sa de 8 ani, Evelin, nu a fost trecută cu vederea.

„Mami mi-a ales rochia, eu nu știam ce rochie îmi face, nu știam nimic, dar chiar îmi place, doar că nu pot să stau în ea, e grea și mor de cald în ea”, a mărturisit Evelin.

Micuța, care îi seamănă leit mamei sale, a mărturisit că a avut mai multe momente când i-au dat lacrimile.

„Am plâns la biserică, dar și înainte să ajungem m-a bufnit un pic plânsul”, a mai mărturisit ea.

Evelin a fost cea care a ținut trena imensă a mamei sale, alături de fetița nașilor veniți din Las Vegas. Și fetița acestora a purtat o rochie asemeni lui Evelin.

Dar ce a observat toată lumea e faptul că micuța Evelin amintește cumva de frumoasa Vanessa Paradis, cu mulți, mulți ani în urmă. E la fel de delicată și feminină și plină de farmec cu strungăreața sa.

Cum se înțelege Evelin cu noul ei tată

Întrebată cum se înțelege cu noul ei tată, francezul Yosif Mohaci, tată la rândul său, Evelin nu s-a sfiit să povestească un episod care oglindește perfect relația cu acesta. Întâi de toate, Yosif este o fire amuzantă, care preferă să ia lucrurile în râs și să nu transforme totul în tragedie.

„Mă înțeleg bine (n.r. – cu Yosif Mohaci). E miștocar. Eu îl strig miștocarul. Eram la mare, mă jucam cu niște prieteni și mi-a intrat o așchie în picior. Eu mă chinuiam cu mami să o scot, plângeam, și el tot făcea mișto de mine. M-a făcut să râd. E mereu pus pe glume”, a dezvăluit Evelin cum arată clipele lor de familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *