Prima pagină » Actualitate » Evadare ca în filme la o puşcărie din Craiova! Un puşcăriaş a fugit cu ajutorul unui cearșaf – UPDATE

Evadare ca în filme la o puşcărie din Craiova! Un puşcăriaş a fugit cu ajutorul unui cearșaf – UPDATE

12 mart. 2021, 09:53,
BZI.ro, în Actualitate

Un puşcăriaş a evadat dintr-un spital din Craiova. Evenimentul s-a produs în cursul zilei de 12 martie 2021, la Spitalul Clinic din Craiova. Bărbatul era internat la un spital unde, internat într-o cameră de spital s-a folosit de un cearșaf şi a evadat pe geam.

Bărbatul are 52 de ani şi este în prezent condamnat la 10 ani de închisoare pentru omor. Apelul privind dispariţia acestuia s-a dat la ora 07.05.

UPDATE: Deținutul care a evadat a fost prins de oamenii legii. Acesta se află, în aceste momente, în custodia polițiștilor. Bărbatul riscă prelungirea pedepsei pentru infracțiunea de evadare. Bărbatul a fost găsit într-un canal din curtea spitalului.

Știre inițială:

Un ucigaș a evadat dintr-o unitate medicală din Craiova

Conform datelor de ultimă oră, un ucigaș a evadat dintr-o unitate spitalicească din Craiova. Acesta are 52 de ani şi fusese condamnat la 10 ani de închisoare pentru ucidere. Bărbatul fusese internat la spital sub pază dar a reuşit să se folosească de un cearșaf pe care l-a plasat la un geam.

Autorităţile sunt în stare de alertă mai ales din prisma faptului că vorbim despre un criminal care este, în aceste momente, în libertate. Paralel cu căutările, oamenii legii au demarat o anchetă pentru a se stabili cum a fost posibil ca acesta să evadeze din spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *