Prima pagină » Cancan » Eva Zaharescu face furori pe Instagram. Cu ce se ocupă fiica prezentatoarei Andreea Berecleanu

Eva Zaharescu face furori pe Instagram. Cu ce se ocupă fiica prezentatoarei Andreea Berecleanu

10 mai 2022, 08:52,
în Cancan

Eva Zaharescu face furori pe Instagram și nu ezită să își surprindă fanii cu pictoriale îndrăznețe. Fiica îndrăgitei prezentatoare de știri Andreea Berecleanu se mândrește cu un fizic de invidiat și se afișează în ipostaze incendiare pe rețelele de socializare. Tânăra în vârstă de 19 ani locuiește în Londra și se bucură de un succes răsunător. Eva Zaharescu este extrem de activă în mediul online și are un număr impresionant de urmăritori. Iată cu ce se ocupă fiica prezentatoarei Andreea Berecleanu.

Eva Zaharescu pozează sexy și face furori pe Instagram

Fiica Andreei Berecleanu este o prezență răvășitoare în lumea mondenă la vârsta de 19 ani. Tânăra atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în spațiul public. Aceasta face furori pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze îndrăznețe. Recent, Eva Zaharescu s-a afișat într-un costum de baie incendiar, spre surprinderea internauților.

Nu de puține ori aceasta a fost criticată pentru pictorialele extrem de provocatoare la vârsta de 19 ani, dar și pentru intervențiile estetice pe care le are. Cu toate acestea, Eva Zaharescu nu ține cont de criticile celor din jur și se bucură din plin de viața peste hotare. Mama frumoasei tinere, nimeni alta decât Andreea Berecleanu, o susține mereu pe fiica sa și nu este deranjată de modul în care aceasta se afișează pe rețelele de socializare.

Eva Zaharescu a provocat discuții și controverse în lumea mondenă nu doar prin aparițiile incendiare, ci și prin relațiile de dragoste tumultuoase. Tânăra s-a iubit cu Ștefan Manolache, fostul iubit al Andreei Antonescu, însă povestea lor de iubire s-a încheiat în urmă cu câteva luni.

Fiica Andreei Berecleanu studiază în Londra și se bucură din plin de celebritate. Tânăra are un succes impresionant pe rețelele de socializare și își surprinde fanii cu pictoriale provocatoare. Printre vedetele care pozează sexy se află și Delia Matache. Celebra cântăreață nu ezită să se afișeze în ținute extravagante și ipostaze inedite în mediul online, la fel ca Raluca Podea, care a pozat nud pe rețelele de socializare.

Ce spune fiica Andreei Berecleanu despre provocările din viața privată

Eva Zaharescu locuiește în Londra unde studiază design vizual. Tânăra este pasionată de artă, dar și de modelling.  De când s-a mutat peste hotare, viața acesteia s-a schimbat complet. Fiica Andreei Berecleanu a mărturisit că s-a adaptat destul de repede acolo și că are planuri mărețe pentru viitor.

,,Dacă ești deschis, este destul de ușor în Londra.M-am adaptat aici. Îmi place să am grijă singură de lucrurile mele și să fiu responsabilă. Acasă e puțin mai ușor, dar mama e mândră de mine și de asta sunt foarte fericită. (…) Vreau să iau în calcul și alte oportunități. Sunt deschisă să văd unde mă va duce viața. Cred că o să îmi găsesc un job poate și în alte țări, nu neapărat aici.”, a declarat aceasta.

Eva Zaharescu are o relație extrem de apropiată cu mama ei, cu toate că locuiește peste hotare. Celebra prezentatoare își susține fiica și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de aceasta.

Eva Zaharescu își surprinde fanii cu fotografii îndrăznețe pe Instagram. Tânăra atrage privirile tuturor cu formele fără cusur și ținutele provocatoare. La vârsta de 19 ani, aceasta se bucură din plin de celebritate și are succes în mediul online.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *