Prima pagină » Cancan » Eva Măruță debutează și în muzică. Prima ei melodie va fi în duet cu mama ei, Andra

Eva Măruță debutează și în muzică. Prima ei melodie va fi în duet cu mama ei, Andra

25 iul. 2024, 11:57,
BZI.ro, în Cancan

După ce s-a lansat în lumea filmului, Eva Măruță debutează și în muzică, prima ei melodie urmând a fi lansată în curând. Este vorba despre melodia „Praf de stele”, care va fi interpretată în duet cu mama ei, Andra. Eva Măruță și-a anunțat fanii că abia așteaptă să fie lansat videoclipul piesei, care va avea și un invitat special.

Eva Măruță se lansează în muzică, la doar nouă ani. Fiica cuplului Andra și Cătălin Măruță a făcut primii pași în cariera ei de actriță și a impresionat publicul și criticii deopotrivă cu talentul său actoricesc. Anul trecut a avut loc lansarea comediei „Tati part-time”, în care Eva a interpretat rolul principal. De data aceasta, fiica Andrei vaface pasul către lumea muzicală.

Eva Măruță debutează și în muzică

Eva Măruță se lansează în muzică. După succesul filmului „Tati part-time”, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță pășește cu încredere pe scena muzicală. Piesa „Praf de stele” va cuceri cu siguranță inimile ascultătorilor, pentru că versurile sunt cu adevărat încântătoare.

„În fiecare seară, mama mea/ Dă cu praf de stele-n părul meu/ Dă cu praf de stele-n părul meu/ Dă cu praf de stele-n părul meu/ În fiecare seară, mama mea/ Dă cu praf de stele-n părul meu/ Ți-a zis mama:/ «Fata mea, sunt aici! Nu te teme!/ Și pe soare, și-n furtună ce-aduce probleme/

Tu visează, e momentul să faci tot ce-ți dorești/ Să nu le pui la suflet pe toate când greșești/ Cu timpul o să crești/ Viața, recunosc, mai doare/ Deschide aripile, sufletul să zboare/ Să facă ce-ți dorește/ Ce iubește/ Când caută, găsește”, sunt doar o parte din versurile piesei.

Eva Măruță a declarat pe Instagram că abia așteaptă ca fanii să asculte piesa și să vadă videoclipul, menționând că melodia va fi interpretată alături de Andra și un invitat special.

„Abia aștept să ascultați piesa și să vedeți videoclipul! Piesa va fi alături de Andra și un invitat special. Oare ghiciți cu cine?”, a spus Eva Măruță pe pagina sa de Instagram.

Eva Măruță a împlinit 9 ani

Pe 23 iulie, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a împlinit frumoasa vârstă de 9 ani. Părinții și fratele ei, David, au surprins-o pe Eva cu un tort și cu o frumoasă cântare de „La mulți ani!”

Andra a împărtășit aceste momente speciale cu fanii ei pe rețelele de socializare și a atașat un mesaj emoționant pentru fiica ei. De asemenea, Cătălin Măruță, un tată mândru, a postat un mesaj pentru fiica lui mult iubită.

„La mulți ani, Eva! Îmi aduc aminte azi de momentul în care am aflat că sunt însărcinată, de clipa în care te-am văzut și te-am ținut în brațe, de primii pași… Timpul zboară și deja ești o fetiță mare, dar pentru mine rămâi mereu puiul meu. Să rămâi mereu la fel de sinceră și bună, să nu lași lumea să te schimbe! Te iubim!”, este mesajul postat de artistă pe rețelele de socializare.

„Fiecare zi în care tu descoperi lumea este o zi de recunoștință pentru noi. Tu și David ne-ați luminat zilele. La mulți ani Eva, fiica mea curajoasă și bună!”, este mesajul transmis de Cătălin Măruță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *