Prima pagină » Cancan » Eva Măruţă a fost diagnosticată pozitiv cu coronavirus. Cum se simte fiica Andrei şi a lui Cătălin Măruţă

Eva Măruţă a fost diagnosticată pozitiv cu coronavirus. Cum se simte fiica Andrei şi a lui Cătălin Măruţă

01 feb. 2021, 14:11,
BZI.ro, în Cancan

Eva Măruţă a fost diagnosticată pozitiv cu coronavirus. S-a întâmplat după ce părinţii ei, Andra şi Cătălin Măruţă au primit acelaşi diagnostic. Prezentatorul TV a făcut anunţul cu privire la starea de sănătate a lor. Se pare că numai David a reuşit să scape de infectarea cu coronavirus.

Eva Măruţă a fost diagnosticată pozitiv cu coronavirus

Nu doar Andra şi Cătălin au fost infectaţi cu COVID-19. Se pare că şi Eva Măruţă a fost infectată cu coronavirus. Micuţă în vârstă de 5 ani sta acasă, în izolare cu părinţii ei. Se pare că singurul din familia Măruţă care a scăpat în sensul în care nu s-a infectat este David, băiatul celor doi. De nevoie, familia Măruţă s-a autoizolat. Din fericire, atât Eva cât şi părinţii ei se simt bine şi se tratează acasă întrucât au făcut o formă uşoară a virusului.

„Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanţă, mai ales că săptămâna viitoare este şi vacanţă copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanţă împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Tot ce putem să vă spunem este că ne simţim bine. Vă mulţumim pentru mesaje, pentru gânduri şi aveţi grijă de voi: sănătatea pe primul loc. O să vă mai ţin la curent cu perioada asta”, a spus Cătălin Măruţă pe Instagram.

Chiar dacă este în izolare, Cătălin Măruţă a ţinut să le transmită fanilor lui, ca emisiunea pe care o prezintă pe Pro TV va continua şi în această perioadă. Vestea infectării cu coronavirus a prezentatorului TV a luat prin surprindere pe toată lumea, însă se pare că echipa de La Măruţă s-a organizat astfel încât show-ul zilnic să meargă mai departe.

„Să ştiţi că o să fim şi la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruţa continua aşa că eu şi echipa mea cu siguranţă vom găsi cele mai inedite momente şi cele mai inedite lucruri pentru a face că show-ul să meargă mai departe”, a precizat prezentatorul TV.

În urmă cu două zile, Măruţă a împlinit 43 de ani şi a sărbătorit în izolare la domiciliu. Duminică, 31 ianuarie 2021, vedetă tv a postat pe Instagram câteva story-uri în care se vede aparatura pe care o are pregătită pentru emisiunea La Măruţa de luni, 1 februarie.

Andra, surprinsă cu o declaraţie de dragoste în timpul carantinei

În urmă cu puţin timp, Andra a fost filmată de soţul ei în timp ce savura o porţie de orez cu lapte, iar fiica ei a venit şi i-a făcut o declaraţie de dragoste. Artistă a fost luată prin surprindere, pentru că era cu telefonul în mână, după cum puteţi observa în galeria foto a articolului.

„Mami, te iubesc”, i-a spus Eva Măruţă în timp ce a îmbrăţişat-o pe îndrăgită cântăreaţă.

„Stai, măi, Eva, că filmăm şi eu ceva”, a reacţionat Cătălin Măruţă.

Ce cadou a primit Eva Măruţă de Crăciun

Chiar de Crăciun, fiica Andrei a primit o surpriză uriaşă şi totul se datorează fanilor săi, aşa că nu putea să nu împărtăşească cu ei marea bucurie.

Andra le-a dat o super-veste fanilor săi, de Crăciun. Fiica ei, Eva, a primit butonul de Youtube pentru 100.000 de abonaţi la canalul sau, acolo unde postează numeroase vloguri în care se abordează fooooarte multe subiecte.

Pe contul ei de Instagram, Andra a postat o fotografie cu ea şi Eva, iar amândouă au fost numai un zâmbet.

„Sărbătorim cu Eva! ??❤️ A primit de la YouTube butonul pentru 100.000 de abonați! Sunt măndră de faptul că e atât de ambiţioasă și pasionată și o voi ajuta mereu să-își împlinească visele! Să îi ținem pumnii și lui David, acum e mai motivat și el să posteze mai des!!! @evamaruta @marutadavid @cătălin_măruţa ?” a fost mesajul postat de Andra Măruţă, pentru fiica ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *