Prima pagină » Cultural » Eva Măruță a dat lovitura pe Instagram. La vârsta de 7 ani, micuța câștigă sume impresionante

Eva Măruță a dat lovitura pe Instagram. La vârsta de 7 ani, micuța câștigă sume impresionante

03 mai 2023, 09:39, 1 ,
în Cultural

Eva Măruță a dat lovitura pe Instagram. Aceasta este extrem de activă pe rețelele de socializare și are un număr impresionant de urmăritori. Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a cucerit publicul cu filmulețele sale inedite și este apreciată pentru sinceritatea și inteligența sclipitoare. La vârsta de 7 ani, micuța câștigă sume impresionante.

Eva Măruță a dat lovitura pe Instagram

Eva Măruță se bucură de un succes uluitor la doar 7 ani. Aceasta este foarte populară pe Instagram și TikTok, unde postează diferite videoclipuri, iar aprecierile nu întârzie să apară. Fetița câștigă sume consistente pe platformele administrate de părinții ei, Andra și Cătălin Măruță.

Eva Măruță are peste 410.000 de urmăritori și 4,8 milioane de aprecieri pe contul oficial de TikTok. Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță postează videoclipuri amuzante, alături de familia ei, lucru care a atras simpatia utilizatorilor. Carismatică, talentată și mereu spontană, mezina familiei Măruță i-a cucerit pe internauți cu replicile amuzante și inteligente.

,,Doamne, cât este de carismatică!”, ,,Cătălin Măruță e topit după Eva.”, ,,Expresivă ca mami!”,,Ooooo, ce scumpă!”, ,,O copilă adorabilă și deșteaptă!”, ,,Fetița asta e o minune dumnezeiască.”, ,,Ce vorbe de om mare are copilul ăsta! Se vede că e tare deșteaptă!”, ,,Prea dulce copil!”, ,,Seamănă cu tati, iar la gesture cu mami!”, ,,Am mai spus, e de-o istețime exagerată!”, ,,Ești minunată, Eva!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de urmăritorii Evei.

Eva Măruță se bucură din plin de celebritate la o vârstă fragedă și face furori de fiecre dată când apare în lumina reflectoarelor. Un alt tânăr care câștigă sume uluitoare și deține mai multe afaceri la doar 24 de ani este Sebastian Dobrincu. Acesta are o carieră de succes în domeniul tehnologiei și se mândrește cu familia sa, care îl susține mereu.

Ce spune Andra Măruță despre familia sa

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Aceștia sunt împreună de peste 15 ani și au doi copii superbi, pe Eva și David. Andra este extrem de mândră de familia sa și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei celebru. Recent, artista a dezvăluit care sunt secretele mariajului ei longeviv.

„Nu aș vrea ca familia noastră să fie un simbol atât de puternic, mă cam sperie acest gând. Nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți, iar că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună.

Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste. Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin. Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine”, a declarat Andra.

Eva Măruță face furori pe Instagram și câștige sume mari de bani din conținutul postat pe rețelele de socializare. Micuța este îndrăgită de public și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *