Prima pagină » Cancan » Eva Maria, fiica Elenei Udrea, a terminat grădinița. Ce imagine a postat Adrian Alexandrov

Eva Maria, fiica Elenei Udrea, a terminat grădinița. Ce imagine a postat Adrian Alexandrov

20 iun. 2024, 11:24,
BZI.ro, în Cancan

Eva Maria, fiica Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov, a terminat grădinița și se pregătește pentru o nouă vacanță de vară. Alături de micuță a fost tatăl ei, care a tratat-o așa cum se cuvine, aducându-i un buchet de flori pentru reușita ei. Din nefericire, în aceste momente, Evei Maria nu i-a putut fi alături mama, care se află la închisoare.

Luna iunie s-a lăsat cu lacrimi de bucurie pentru mulți părinți din România ai căror copii au terminat grădinița sau școala. Aceștia și-au privit copiii luându-și la revedere de la colegi până la toamnă. Cu toate acestea, evenimentul a prilejuit momente de tristețe pentru Elena Udrea, care nu a putut fi prezenta la festivitatea la care a participat fiica ei, Eva Maria.

Eva Maria, fiica Elenei Udrea, a terminat grădinița

Adrian Alexandrov este și el un tată mândru. Fetița lui cu Elena Udrea, Eva Maria, a terminat grădinița. În mediul online, fostul model a postat o fotografie în care o îmbrățișează pe Eva, care poartă o rochiță albă, tocă și robă albastre. Adrian a optat pentru o ținută casual, un tricou verde deschis, pantaloni albi și mocasini din piele întoarsă de culoare bej.

Cu siguranță, Elena Udrea n-a simțit niciodată o asemenea tristețe! În timp ce se află în spatele gratiilor, fiica ei, Eva Maria, are nevoie de ea mai mult ca niciodată. Micuța a încheiat o altă etapă din viața ei, fiind bucuroasă că începe vacanța de vară.

La serbarea specială de la finalul anului, a radiat de bucurie. Fetița a avut un zâmbet strălucitor pe chip și o rochiță albă, asortată cu încălțămintea ei. Pe lângă emoțiile specifice fiecărui copil la fiecare serbare, ea a avut și o robă și o tocă de culoare albastră.

Tatăl ei, Adrian Alexandrov, a fost alături de ea. A tratat-o pe micuța „absolventă” așa cum se cuvine, aducându-i un buchet de flori pentru reușita ei. Florile primite de Eva Maria au fost roz și galbene, culorile bucuriei.

Eva Maria este pregătită pentru mare

În timp ce mama ei își isprăvește pedeapsa cu închisoarea, Eva Maria se bucură, asemenea oricărui copil normal, de vacanța de vară. S-a dus deja deja cu tatăl ei să „cucerească” vara. În această perioadă, se va odihni, se va distra și își va face amintiri de neuitat. Din păcate, fără mama ei.

Putem afirma că Adrian Alexandrov este un bărbat plăcut Lui Dumnezeu. În aceste momente grele, își sprijină emoțional partenera de viață și își crește copilul singur, cum știe el mai bine. Este nevoit să fie și tată, și mamă pentru Eva Maria, dar totodată și cel mai bun prieten al ei.

Vrea ca micuța vedetă să fie mereu fericită. De aceea, a decis să plece împreună într-o mică vacanță în Delta Dunării. Apoi s-au întors acasă în comuna Corbeanca, județul Ilfov, unde s-au bucurat de zilele toride de vară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *