Prima pagină » Radio » Actualitate » Eva Maria, fiica Elenei Udrea, a împlinit 4 ani. Mesaj emoționant transmis de Adrian Alexandrov

Eva Maria, fiica Elenei Udrea, a împlinit 4 ani. Mesaj emoționant transmis de Adrian Alexandrov

20 sept. 2022, 13:19,
BZI.ro, în Radio

Eva Maria, fiica Elenei Udrea, a împlinit marți, 20 septembrie, 4 ani, însă aniversarea micuței a fost umbrită de lipsa mamei. Reamintim că aceasta se află încarcerată în Penitenciarul Târgșor, unde ispășește o pedeapsă de 6 ani. În urmă cu câteva zile, Elena Udrea a făcut demersuri pentru a primi permisie de ziua fiicei, însă nu i s-a dat voie să părăsească penitenciarul.

Eva Maria, fiica Elenei Udrea, a împlinit 4 ani

Fetiţa Elenei Udrea şi a lui Adrian Alexandrov, Eva Maria, a împlinit 4 ani, însă doar unul dintre părinţi i-a fost aproape la aniversare. În 2018, fiica celor doi s-a născut în Costa Rica, însă blonda de la Cotroceni a fost reținută la scurt timp, fiind separată de micuță. În prezent, povestea se repetă după ce Elena Udrea a ajuns din nou în arest, fiind condamnată în dosarul Gala Bute.

În această zi specială, Evei Maria i-a fost alături doar tatăl, Adrian Alexandrov, care a postat un mesaj emoţionant pe Facebook. Cu toate că a încercat prin toate căile să fie lângă fiica ei, Elena Udrea nu a primit permisia solicitată și se află în continuare încarcerată la Penitenciarul Târgşor, unde ispăşeşte o condamnare de şase ani.

„De 4 ani ne umpli viaţa cu bucurie, zâmbete şi fericire, iar noi îţi oferim toată dragostea noastră.
La mulţi ani, iubirea mea!”, a scris Adrian Alexandrov pe pagina sa de Facebook.

Elena Udrea se consideră nedreptățită

În urmă cu câteva zile, Elena Udrea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care reclama sistemul judiciar din România pentru că nu-i permite să-şi vadă fetiţa la aniversare.

„Stau de cinci luni departe de copilul meu pentru ca sunt ilegal în pușcărie, deoarece niște judecători au decis abuziv, pe de o parte, să nu aplice în dosarul meu o decizie a CCR pe care au aplicat-o la toate celelalte cazuri: Șova, Pop, Niță, Bica, Vâlcov etc., și sa țină cont de o decizie CJUE pe care, pe de altă parte, au aplicat-o greșit. Ca urmare, tot timpul pe care legea mi-l permite îl aloc întâlnirilor cu fetița mea, toate vizitele și toate minutele de convorbiri telefonice zilnice le păstrez pentru ea. A învățat că vorbitul nostru la telefon este limitat, așa că îmi spune mereu să mai păstrez câteva minute să o mai pot suna și înainte de culcare. Ceea ce uneori nu se mai întâmplă pentru că trebuie să mai vorbesc și cu avocații. M-am luptat să pot să îmi țin copilul în brațe după ce patru luni nu l-am văzut deloc. Legea stupidă obligă copiii să își vadă mamele deținute din spatele unui «dispozitiv de protecție». Cu ajutorul Avocatului Poporului, până la modificarea legii, am obținut o derogare de la conducerea ANP, astfel că acum mamele se întâlnesc cu copiii lor fără geamul despărțitor”, a scris Elena Udrea.

Nu în ultimul rând, Eelna Udrea acuză și discriminarea care se face în cazul mamelor, față de unii bărbați deținuți, fără copii.

„Legea permite ieșirea din penitenciar a deținuților pentru a menține relația cu familia, dar și aici nu se face nicio diferența între o mama care merge acasă la copiii ei și un bărbat fără copiii, care merge sa bea o bere cu rudele sale eventual. În plus, procedura de acordare a acestei permisiuni a fost complicata prin decizia conducerii ANP, devenind foarte greu de pus în practică”, a mai spus Elena Udrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *