Prima pagină » International » Eva Kaili se simte „trădată” de partenerul ei. Iubitul ei se numără printre cele patru persoane arestate pentru corupție
Eva Kaili se simte „trădată” de partenerul ei. Iubitul ei se numără printre cele patru persoane arestate pentru corupție

Eva Kaili se simte „trădată” de partenerul ei. Iubitul ei se numără printre cele patru persoane arestate pentru corupție

21 dec. 2022, 23:40,
în International

Europarlamentarul grec Eva Kaili se simte trădată de iubitul ei, a declarat avocatul ei miercuri, înaintea primei sale audieri la Bruxelles.

„Se simte trădată de partenerul ei, a avut încredere în el, el a trădat-o”, a spus avocatul grec al lui Kaili, Michalis Dimitrakopoulos. În acest moment, acesta nu este obligat să facă nicio declarație pe fondul cauzei, a mai spus avocatul.

Kaili se află în centrul unei investigații în spirală asupra presupusei corupții din Qatar, care a zguduit Parlamentul European și a declanșat cercetări profunde la Bruxelles. Ea a fost arestată de poliția belgiană într-o serie de raiduri care au găsit, printre altele, 150.000 de euro în propriul apartament.

 Eva Kaili urmează să fie judecată joi

Kaili urmează să fie judecată joi pentru a decide dacă va rămâne în arest în așteptarea procesului. Dimitrakopoulos, care a călătorit la Bruxelles pentru a fi prezentă la audierea europarlamentarului, a spus că ar trebui eliberată.

Vorbind cu presa greacă, după ce s-a întâlnit cu Kaili în închisoare timp de patru ore, el a spus că nu poate prezice ce se va întâmpla, dar există multe argumente juridice care susțin eliberarea ei din închisoare.

„Nu este nici un suspectat de fugar și nici nu poate modifica dovezile anchetei”, a spus el.

Marți, Dimitrakopoulos a spus că Kaili i-a cerut tatălui ei să ia bani de acasă, adăugând că, în ciuda acestui fapt, el este convins de nevinovăția ei.

Partenerul lui Kaili se numără printre cele patru persoane care au fost arestate sub acuzații preliminare de corupție

Partenerul lui Kaili, Francesco Giorgi, se numără printre cele patru persoane care au fost arestate sub acuzații preliminare de corupție, spălare de bani și participare la o organizație criminală.

Autoritățile bănuiesc că acuzatul a luat numerar sau cadouri în schimbul promovării intereselor unor țări străine precum Qatar în Parlamentul UE.

Marți, avocatul lui Kaili le-a oferit reporterilor că nu știa că Giorgi deține numerar și că ea a încercat să trimită banii înapoi acolo unde îi era locul. La un moment dat, i-a spus tatălui ei să ia banii. Ulterior, el a fost găsit de polițiști cu o valiză plină cu bani în timp ce părăsea un hotel.

Comentarii
  • Eva se simte tradata de partenerul ei? Nu are nicio importanta, nu acesta este fondul problemei, nu intereseaza pe nimeni telenovela lor! Cutremuratoare este caracatita coruptiei si faptul ca Eva face parte activa din retea si incearca din rasputeri sa iasa Alba ca Zapada….nicio remuscare nu are, nici macar pentru faptul ca si-a implicat parintii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *