Prima pagină » Actualitate » Europarlamentarul român Diana Șoșoacă, lider S.O.S. România, scrisoare deschisă către premierul Ungariei, Viktor Orban
Europarlamentarul român Diana Șoșoacă, lider S.O.S. România, scrisoare deschisă către premierul Ungariei, Viktor Orban

Europarlamentarul român Diana Șoșoacă, lider S.O.S. România, scrisoare deschisă către premierul Ungariei, Viktor Orban

12 oct. 2024, 08:18,
în Actualitate

Într-o perioadă de tensiuni politice, europarlamentarul Diana Iovanovici-Șoșoacă își reafirmă sprijinul pentru premierul Ungariei, Viktor Orban, într-o scrisoare deschisă. Ea subliniază necesitatea apărării suveranității Ungariei împotriva presiunilor din Bruxelles, care încearcă să submineze conducerea legitimă a țării. Iovanovici-Șoșoacă își exprimă îngrijorarea față de interferențele externe în treburile interne ale statelor UE, apelând la unitate și respect reciproc între națiuni în fața amenințărilor globaliste.

„În numele meu, ca europarlamentar care v-am luat apărarea în plenul Parlamentului European împotriva Ursulei von Der Leyen și a politicilor globaliste, și al Partidului S.O.S. România pe care îl conduc, vă transmit sprijinul total pentru a apăra suveranitatea Ungariei în fața încercărilor actualei grupări de la Bruxelles de a schimba conducerea legitimă a Ungariei, la fel cum s-au implicat și în fraudarea alegerilor prezidențiale din România prin îndepărtarea mea în calitate de candidat la alegerile prezidențiale, prin preluarea conducerii Curții Constituționale a României. Astfel că înțeleg perfect manevrele globaliste ale conducerii europene.

Nimeni nu are dreptul să interfereze în treburile interne sau în alegerile altor țări, așadar nici funcționarii nealeși de la Bruxelles, care nu pot decide pentru vreo țară membră a Uniunii Europene, nu au voie să schimbe puterea aleasă în mod legitim nici în țara Dvs., nici în alt stat.

Prin eforturile lor de a schimba Guvernul Orban, Bruxelles-ul își continuă politica de distrugere a suveranităților naționale, așa cum, în România, aceleași forțe globaliste mi-au interzis candidatura la președinția României de teamă să nu piardă controlul asupra resurselor României și asupra actualei clase politice care îndeplinește toate diktatele Bruxelles-ului.

Europa are nevoie de guverne suverane care să apere interesul cetățenilor, nu al suprastructurii de la Bruxelles, iar lupta Comisiei Europene și a conducerii Parlamentului European împotriva Dvs. arată dorința lor de a instaura dictatura în toate țările UE, cu politicieni aleși din afara țării și care să îndeplinească ordinele unor puteri străine.

Vă asigur, Domnule Prim Ministru al Ungariei, de toată susținerea mea și a Partidului S.O.S. România în lupta pentru independența și suveranitatea Ungariei amenințată de manevrele Bruxelles-ului, în spiritul respectului reciproc dintre țările noastre și al respectării reciproce a suveranității noastre naționale”, a transmis Diana Șoșoacă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`