Prima pagină » Actualitate » Europarlamentarul român Cristian Terheș, liderul PNCR transmite un mesaj special plecând de la atentatul ce l-a vizat pe fostul președinte al SUA, Donald Trump
Europarlamentarul român Cristian Terheș, liderul PNCR transmite un mesaj special plecând de la atentatul ce l-a vizat pe fostul președinte al SUA, Donald Trump

Europarlamentarul român Cristian Terheș, liderul PNCR transmite un mesaj special plecând de la atentatul ce l-a vizat pe fostul președinte al SUA, Donald Trump

14 iul. 2024, 13:00,
în Actualitate

Europarlamentarul român Cristian Terheș, liderul PNCR a transmis un mesaj cu privire la tentativa de asasinat a lui Donald Trump.

„Atentatul impotriva lui Trump releva doua chestiuni esentiale:
1. Lupta politică din Statele Unite, dintre conservatori și neomarxiștii democrați, a devenit la propriu o lupta pe viață și pe moarte ăntre liberatate și sclavie, între credința în Dumnezeu și batjocorirea a tot ce e sfânt și moral, între bunăstare și sărăcia adusă de utopiile tembele ale stângii. Răul a dovedit încă o data că nu are limite în a folosi orice tip de arma în această luptă.
2. Prin modul in care a reacționat, cu sânge rece și fără a arata vreo frica, Trump a dovedit că este capabil să poarte aceasta lupta, că este un lider puternic, demn de urmat.
Ne rugăm și luptăm pentru biruință binelui și a dreptății în bătălia grea ce se duce atât peste ocean, cât și în România.
Pentru ca binele să învingă, însă, este nevoie de votul oamenilor care nu mai pot să rămână indiferenți! Lunile care vin sunt decisive: totul e in joc și starea de lucruri depinde de alegerea fiecăruia dintre noi.
Nu va fie frică, nu stați pasivi, iar în decembrie votați!
Lupta pentru libertate trebuie dusa cu mijloace democratice, votând patrioți!
Îi urez lui Trump sănătate si victorie!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *