Prima pagină » Actualitate » Europarlamentarul Diana Șoșoacă, scrisoare deschisă către preşedintele Franţei Emmanuel Macron
Europarlamentarul Diana Șoșoacă, scrisoare deschisă către preşedintele Franţei Emmanuel Macron

Europarlamentarul Diana Șoșoacă, scrisoare deschisă către preşedintele Franţei Emmanuel Macron

31 iul. 2024, 13:06, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

Europarlamentarul Diana Șoșoacă a făcut publică o scrisoare deschisă adresată preşedintelui Franţei Emmanuel Macron în contextul deschiderii Jocurilor Olimpice 2024.

Liderul S.O.S. România afirmă că Franța a fost făcută de rușine după ce deschiderea oficială a fost o batjocură la adresa lumii creștine.

„Aţi făcut Franţa de ruşine în faţa întregii lumi patronând batjocura la adresa lumii creştine de la deschiderea Jocurilor Olimpice. Dar v-aţi permis acest lucru bazându-vă pe slaba reacţie a creştinilor. Dacă aţi fi batjocorit simbolurile Islamului într-un mod similar, acum aveaţi război civil pe străzile oraşelor franceze. Însă aţi considerat că pe creştini îi puteţi jigni în orice fel pentru că nu vi se va întâmpla nimic.
Aveţi datoria să vă cereţi scuze pentru desacralizarea ofensatoare în cel mai înalt grad pe care Franţa a făcut-o la adresa lumii creştine. Iar dacă credeţi că o asemenea jignire va rămâne fără răspuns din partea creştinilor vă înşelaţi amarnic. Conştiinţa credincioşilor se trezeşte, iar blasfemia nu va rămâne fără reacţie. O să vedeţi cum, prin vocile care mai au curajul să vorbească, afrontul adus creştinismului la Jocurile Olimpice se va transforma în catalizatorul conştiinţelor.
Icoana pe care am ridicat-o în plenul Parlamentului European îi va aduna pe creştini şi ne vom opune atacurilor la adresa credinţei la fel cum strămoşii noştri au apărat Europa creştină în Evul Mediu. Iar unii ca dumneavoastră vor deveni doar note de subsol negative în cartea de istorie.
Aţi fost promotorul globalismului şi al dezumanizării în Europa, dar acum aţi întrecut orice limită a bunului simţ. Creştinii vă spun răspicat: Gata! Până aici! Este destul!”, a transmis europarlamentar av. Diana Iovanovici-Șoșoacă, președintele partidului S.O.S România.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *