Prima pagină » Local » Europarlamentarul Diana Șoșoacă, liderul S.O.S. România, prezentă la Mitropolia Iași: „Eu am stat la coadă la Sf. Parascheva, nu ca alți politicieni care s-au băgat în față”

Europarlamentarul Diana Șoșoacă, liderul S.O.S. România, prezentă la Mitropolia Iași: „Eu am stat la coadă la Sf. Parascheva, nu ca alți politicieni care s-au băgat în față”

14 oct. 2024, 10:50, 3 ,
Redacția BZI în Local

Diana Șoșoacă, liderul S.O.S. România, este prezentă la slujba săvârșită în fața Mitropoliei Iași. Europarlamentarul a afirmat că a stat 12 ore la coadă pentru a ajunge la Sf. Moaște și nu s-a băgat în față ca alți politicieni.

„Eu am stat 12 ore la coadă la Sf. Parascheva, nu ca alți politicieni care s-au băgat în față. Oamenii s-au adunat să vorbească cu mine. Îmi spun că o iubesc și că îmi urează succes. Oamenii mă roagă să nu renunț şi să merg înainte”, a transmis Diana Șoșoacă.

Președintele S.O.S. România se îndreaptă pe bulevardul Ștefan cel Mare însoțită de oamenii ce-o urmează. Aceștia i-au transmis numai lucruri de bine și o roagă să facă fotografii.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`