Prima pagină » Actualitate » Europarlamentarul Diana Șoșoacă: „Îi ofer public lui Valer Kovacs posibilitatea de a candida pentru Parlament din partea S.O.S. România”
Europarlamentarul Diana Șoșoacă: „Îi ofer public lui Valer Kovacs posibilitatea de a candida pentru Parlament din partea S.O.S. România”

Europarlamentarul Diana Șoșoacă: „Îi ofer public lui Valer Kovacs posibilitatea de a candida pentru Parlament din partea S.O.S. România”

05 aug. 2024, 16:21,
în Actualitate

Europarlamentarul Diana Șoșoacă îi oferă lui Valer Kovacs posibilitatea de a candida pentru Parlament din partea S.O.S. România.

„Abuzul comis de MAI împotriva poliţistului Valer Kovacs arată corupţia şi dictatura din sistem care rejectează toţi profesioniştii care doresc să îşi facă datoria.
Valer Kovacs a fost pedepsit pentru că a amendat CNAIR care pune în pericol şoferii prin întreţinerea defectuoasă a şoselelor, precum şi pentru criticile pe care le-a adus MAI care nu mai este în serviciul populaţiei României, ci a reţelelor politice şi infracţionale.

I-am oferit lui Valer Kovacs încă de acum doi ani posibilitatea de a fi angajat ca şi consilier al meu la Senat, iar ulterior, în acest an, i-am spus foarte clar că dacă MAI îl va da afară din serviciu îl voi angaja ca şi asistent de europarlamentar şi va fi candidatul Partidului S.O.S. România pentru Parlament, iar în cazul în care S.O.S. România ajunge la guvernare, Valer Kovacs este propunerea partidului pentru postul de Ministru de Interne. Oferta anunţată rămâne deschisă pentru Valer Kovacs deoarece acest om valoros trebuie să îşi continue munca în serviciul cetăţenilor români.
L-am apărat pe Valer Kovacs şi din postura mea de Senator, atunci când MAI voia să îl dea afară în mai multe rânduri, şi am luat atitudine prin dialogul cu Miniştrii Lucian Bode şi ulterior Cătălin Predoiu, cu Secretarii de stat Bogdan Despescu şi Romeo Simionescu, luând o poziţie fermă împotriva abuzului la care este supus Valer Kovacs. Am dus cazul la Comisia pentru cercetarea abuzurilor din Senatul României, iar Comisia a constat abuzul MAI împotriva lui Valer Kovacs, ca dovadă că până acum zecile de dosare împotriva lui nu au mai fost judecate.

Pentru MAI, poliţistul Valer Kovacs este un priofesionist care are potenţial politic şi de aceea conducătorii Mai se tem de el şi îl vor tras pe linie moartă.
Atâta vreme cât MAI continuă pe linia abuzurilor împotriva profesioniştilor din sistem, cea mai bună posibilitate de a răspunde MAI este de a-l sprijini pe Valer Kovacs să înceapă o activitate politică prin care să lupte pentru curăţarea MAI de corupţie şi incompetenţă.

Am fost singurul om politic care a stat alături de Valer Kovacs în toate situaţiile de abuz împotriva lui, l-am apărat în calitate de Senator şi avocat, iar S.O.S. România a fost singurul partid care a sărit public în apărarea sa. Domnul Valer Kovacs trebuie să aibă grijă că în aceste momente de precampanie electorală, toţi se vor repezi ca vulturii să îl folosească pe post de trofeu, deşi nu au făcut niciodată nimic pentru el, dar imaginea sa va fi dusă în derizoriu, iar activitatea sa lăsată în umbră de posibila asociere cu infractori ai politicii româneşti.
Destituirea din funcţie a lui Valer Kovacs nu are nici o legătură cu întâlnirea dintre mine şi el în campania electorală, acel eveniment întâmplându-se în mai 2024, iar cercetarea disciplinară pentru care a fost destituit a cuprins perioada 2022-martie 2024.
Îl aştept pe Valer Kovacs să ni se alăture în efortul Partidului S.O.S. România de a aduce profesionişti în viaţa publică şi de a curăţa ministerele şi instituţiile publice din România de politrucii care le distrug”, transmite Europarlamentar Av. Diana Iovanovici-Șoșoacă, Președintele partidului S.O.S ROMÂNIA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *