Prima pagină » Actualitate » Europarlamentarul Diana Șoșoacă face un apel: „Luați atitudine publică împotriva batjocoririi simbolurilor creștine la Jocurile Olimpice”
Europarlamentarul Diana Șoșoacă face un apel: „Luați atitudine publică împotriva batjocoririi simbolurilor creștine la Jocurile Olimpice”

Europarlamentarul Diana Șoșoacă face un apel: „Luați atitudine publică împotriva batjocoririi simbolurilor creștine la Jocurile Olimpice”

01 aug. 2024, 11:56, 3 ,
BZI.ro, în Actualitate

Europarlamentarul Diana Șoșoacă face un apel adresat președintelui României Klaus Werner Iohannis, premierului Marcel Ciolacu, președinților celor două Camere ale Parlamentului și miniștrilor din Guvernul Ciolacu. Liderul S.O.S. România solicită să se ia atitudine publică împotriva batjocoririi simbolurilor creștine la deschiderea oficială a Jocurilor Olimpice 2024.

„Sute de ani am apărat credinţa creştină pentru toată Europa împotriva cuceririi Islamului, iar acum Europa însăşi se leapădă de credintă, iar musulmanii iau apărarea simbolurilor creştine. Să ajungem ca Ayatolahul Iranului şi preşedintele Turciei să ia atitudine împotriva batjocoririi creştinismului, în timp ce politicienii europeni şi liderii bisericilor creștine tac din gură? Nu există o rușine mai mare pentru creștini!
Am tot aşteptat ca măcar după câteva zile reprezentanții popoarelor creștine și ai bisericilor lui Hristos să reacţioneze împotriva gestului blasfemiator comis cu ocazia deschiderii Jocurilor Olimpice. În afară de câteva voci disparate, nimeni nu a reacționat.
Fac apel către dumneavoastră să luați atitudine publică împotriva batjocoririi simbolurilor creștine la Jocurile Olimpice și să nu uitați că reprezentați, în funcțiile pe care le dețineți, un popor creștin și o istorie străveche care se împletește cu istoria creștinismului încă de la nașterea acestuia.
Tăcerea dumneavoastră vă face complici ai acestei răsturnări totale a valorilor creștine și umane”, a transmis Diana Șoșoacă.

Îndemnul Părintelui Nicolae Steindhart

Diana Șoșoacă reamintește în această privință îndemnurile Părintelui Nicolae Steindhart, mărturisitor al dreptei credințe într-o perioadă de prigoană:

„Mii de draci mă furnică văzând cum este confundat creştinismul cu prostia, cu un fel de cucernicie tâmpă şi laşă, o bigoterie, ca şi cum menirea creştinismului n-ar fi decât să lase lumea batjocorită de forţele răului, iar el să înlesnească fărădelegile dat fiind că e prin definiţie osândit la cecitate şi paraplegie. […] Nicăieri şi niciodată nu ne-a cerut Hristos să fim proşti. Ne-a chemat să fim buni, blânzi, cinstiţi, smeriţi cu inima, dar nu tâmpiţi…
Creştinismul neajutorat şi neputincios este o concepţie eretică, deoarece nesocoteşte îndemnul Domnului (Matei10, 16: „Fiţi, dar, înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii”) şi trece peste textele Sfântului Pavel (Efes. 5, 17: „Drept aceea, nu fiţi fără de minte”; II Tim. 4, 5: „tu fii treaz în toate…”, 1, 8: „să fie… treaz la minte” şi, îndeosebi, I Cor.14, 20: „Fraţilor, nu fiţi copii la minte; ci la răutate fiţi copii, iar la minte fiţi oameni mari”).
Nicăieri şi niciodată nu ne-a cerut Hristos să fim proşti. Ne cheamă să fim buni, blânzi, cinstiţi, smeriţi cu inima, dar nu tâmpiţi (numai despre păcatele noastre spune la Pateric „să le tâmpim”). Cum de-ar fi putut proslăvi prostia Cel care ne dă sfatul de-a fi mereu treji ca să nu ne lăsăm surprinşi de satana? Şi-apoi, tot la I Cor. (14, 33) stă scris că „Dumnezeu nu este un Dumnezeu al neorânduielii”. Iar rânduiala se opune mai presus de orice neîndemânării zăpăcite, slăbiciunii nehotărâte, neînţelegerii obtuze. Domnul iubeşte nevinovăţia, nu imbecilitatea. „Iubesc naivitatea ‒ zice şi Leon Daudet ‒ dar nu la bărboşi.” Bărboşii se cade să fie înţelepţi. Să ştim, şi ei şi noi, că mai mult rău iese adeseori de pe urma prostiei, decât a răutăţii. Nu, slujitorilor diavolului, adică şmecherilor, prea le-ar veni la îndemână să fim proşti. Dumnezeu, printre altele, ne porunceşte să fim inteligenţi (pentru cine este înzestrat cu darul înţelegerii, prostia — măcar de la un anume punct încolo — e păcat: păcat de slăbiciune şi de lene, de nefolosire a talentului. Iar când au auzit glasul Domnului Dumnezeu… s-au ascuns).”

Comentarii
  • Calul Alb si-a facut bine treaba !

    Inainte de deschiderea jocurilor olimpice din Franta Satanista, cineva vorbea despre spectacolul satanist care ca si in 2012 la Londra si in 1992 la Barcelona, va prezice intentia satanistilor de a continua GENOCIDUL planetar si instaurarea sclavagismului modern la care viseaza de mii de ani spurcaciunile.
    Dupa mascarada satanista de la Paris, toata Mass-media neplatita, platita prost sau din OPOZITIA CONTROLATA, a vorbit doar de batjocura jidanilor poponari asupra ORTODOXIEI, pentru ca ORTODOXIA este adevarata religie a Mantuitorului Iisus Cristos, restul fiind doar secte create de satanisti, secte care isi spun crestine. Mass-media nu a spus nimic despre spectacopul predictiv desfasurat in fata OILOR. Dar nici OILE nu au fost deranjate, si ca atare nu au discutat despre planul satanistilor pus in scena cu mult tupeu, desi de aceasta data existau doua precedente deslusite care au ajutat la descifrarea noului mesaj al spurcatilor : Ritual ocult satanist și programare predictivă: blob:https://www.facebook.com/7ac9faeb-1132-472d-ae96-7c76e83d51d7 Paris 2024 ; Ceremonie de deschidere a Jocurilor Olimpice cu rol predictiv a fost cea din 1992, de la Barcelona: Barcelona 1992 blob:https://www.facebook.com/d7b31590-1675-4bd3-abbe-48126f0020b7 „Mascota acestor jocuri a fost numită COBI. Iar Jocurile au avut loc în 1992. Adică COBI 19-92 ; si Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din 2012, de la Londra, care anunța, cu o acuratețe frapantă, plandemia Covid: https://youtu.be/gDvjxm9xPQE Londra 2012

    Pe timpul lui Ceausescu, ca sa poata spune unele lucruri care direct sau tangential erau asociate de public cu realitatea imputzit-socialist-bolshevica din Romania comunist-sclavagista, unii regizori mai inteligenti introduceau un ,,Cal Alb’’, adica un moment care sa atraga atentia celor care faceau vizionarea politica a spectacolului. Mascaricii care erau trimisi sa faca cenzura spectacolul, retardati fiind asa cum le sta bine pulitrucilor din orice timpuri si din orice sisteme, vedeau imediat ,,Calul Alb’’ si, plini de sine si de ,,putere’’, ordonau sa nu apara acel moment in spectacol, lucru care se executa intocmai si la timp.
    Adevaratele mesaje subtile pe care publicul le gusta ramaneau neatinse, si astfel spectacolul era de succes fara ca tovarasii idioti de la PCR sa stie adevarul, ei fiind convinsi ca spectacolul este ,,curat’’ iar Cizmarul si Lenuta Codoi nu au ce sa-i reproseze cenzorului.
    Scena cu ,,Cina cea de Taina’’ a fost un Cal Alb care a distras atentia de la adevaratul mesaj periculos transmis de jidanii paduchiosi. Revedeti si deslusiti spectacolul si veti intelege ca déjà se intampla, insa este bine sa fie asa pentru ca mai sunt multe mizerii ascunse sub presh pe care Dumnezeu ni le va scoate la suprafata sa le vedem, sa invatam din ele daca ne duce capul, si apoi sa le distruga.
    Pana la sfarsitul lui 2026 cand se implinesc cei 7 ani de razboi biologic si anti Cristos, mai avem multe de vazut si de indurat, dar cei cu credinta nestramutata in Dumnezeu si in Mantuitorul Iisus Cristos nu au de ce se teme, pentru ca ei stiu ca asa trebuie sa se intample si asa se va intampla.

    ,,… oameni fără chip, aflați în scaune cu rotile, îmbrăcați în negru și cu măști negre pe fețe, și efectuează un semn masonic cu mâna – formarea unei piramide cu degetele (piramida fiind un simbol cunoscut al Illuminati, care devine si mai puternic atunci cand ia forma unui ochi)… posedați își acoperă cu mâinile gura, urechile și ochii, după care continuă mecanic gesturile bizare… El nu își mai permite să vadă, să audă sau să spună altceva decât ceea ce i se dictează și devine un executant perfect și irațional a ceea ce i se ordonă și i se inculcă, chiar dacă efectul inevitabil este depersonalizarea și dezumanizarea omului, la un nivel fără precedent… Omul țintuit în scaunul cu rotile este îngrădit, nu are libertate, se află sub controlul cuiva din afară, nu se poate ridica – se simte captiv, izolat, incapabil de mișcare… scaunul cu rotile este un simbol al neputinței fizice, dar și psihice, emoționale, intelectuale, un simbol al robiei totale și al anulării omului, al lipsirii lui de coloană vertebrală și transformării lui într-un robot… în mod simultan, automat, acest semn de mai multe ori ( X ), simbol al negației, o anulare a umanității noastre, simbol ocult al lui Satan și a magiei negre sau vrăjitoriei satanismului… Ritualul ocult satanist din clip se încheie cu același semn masonic cu mâinile (piranida/ochiul) cu care a fost început… O trecere de la dictatura antiumană Covid către totalitarismul transumanist, o tiranie tehnocratică globală, fără precedent): instaurarea unei distopii antihristice, în care va fi decretată nu doar moartea omului, dar și depăsirea lui monstruoasă, către „supraom”, și renegarea pecetei chipului lui Dumnezeu… o formă de condiționare psihologică cunoscută sub numele de programare predictivă, realizată prin intermediul mass-media „pentru a familiariza publicul cu schimbările sociale care se planifică a fi puse în aplicare de către liderii noștri. Dacă și [atunci] când aceste modificări sunt puse în aplicare, publicul va fi deja familiarizat cu ele și le va accepta ca pe transformări naturale, diminuându-se astfel tulburările și o posibilă rezistență publică…’’

  • Degeaba a ars ca o torta Catedrala Notre Dame? Nu. A fost un semn si o palma de la Dumnezeu . Dar nu s-au tras invataminte ca acolo sus Domnul, Creatorul Cerului si al Pamantului nu doarme. Satanistii devin si mai satanisti, impotriva vointei Domnului. Probabil va fi un razboi religios la scara planetara, asta vor satanistii . Felicitari si tot respectul Diana Sosoaca pentru tot patriotismul si devotamentul ei in Parlamentul Romaniei si in PE. Singurul parlamentar european care a inaltat icoana crestina in PE! Doamne ajuta !

  • Va iubim doamna Sosoaca

    Dar va rugam sa incetati sa mai va asociati cu toti impostorii.

    Cu parere de rau va spunem ca aveti prostul obicei sa va asociati cu persoane care se dovedesc a fi incompetente si dubioase. Mai rau, va luati dupa sfaturile lor stupide, cum ati facut in campanie si v-ati ales cu o groaza de amenzi evitabile.

    Diseara la Nasul TV or sa apara nu stiu cati fosti membri SOS ca sa va vorbeasca de rau. Lista celor care v-au tradat e interminabila. Nu are rost sa le dam numele, dar se vedea de la o posta ca astia erau niste prosti si/sau profitori. De ce i-ati lasat sa va duca cu presul?

    Si va mai rugam SA FACETI ODATA CE SPUNETI CA VRETI SA FACETI! Nu mai asteptati. Nu mai pierdeti timpul cu live-uri de 4 ore. Faceti odata ce stiti ca trebuie sa faceti.

    Va multumim pentru tot, doamna Europarlamentar, si sa va dea Dumnezeu numai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *