Prima pagină » Actualitate » Europarlamentarul Diana Șoșoacă, discuție importantă cu responsabilul pentru relațiile parlamentare ale Chinei cu UE

Europarlamentarul Diana Șoșoacă, discuție importantă cu responsabilul pentru relațiile parlamentare ale Chinei cu UE

24 oct. 2024, 08:07,
în Actualitate

Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România, a avut o întâlnire la Strasbourg  cu ministrul consilier Chen Şu, responsabilul pentru relaţiile parlamentare ale Chinei cu Uniunea Europeană în cadrul Misiunii Oficiale a Chinei la UE din Bruxelles.

Europarlamentarul a discutat despre posibilităţile de cooperare dintre România şi China, precum şi despre relaţia UE cu China, având în vedere că sunt membru al Delegaţiei Interparlamentare UE-China.

„Am avut astăzi (n.r. 23 octombrie 2024) la Strasbourg o întâlnire foarte importantă cu ministrul consilier Chen Şu, responsabilul pentru relaţiile parlamentare ale Chinei cu Uniunea Europeană în cadrul Misiunii Oficiale a Chinei la UE din Bruxelles.
În cadrul întâlnirii, am discutat despre posibilităţile de cooperare dintre România şi China, precum şi despre relaţia UE cu China, având în vedere că sunt membru al Delegaţiei Interparlamentare UE-China. O parte importantă a discuţiei s-a axat pe efortul comun pentru obţinerea şi menţinerea păcii în lume pe bază de cooperare reciproc avantajoasă între statele lumii”, a transmis europarlamentarul Diana Șoșoacă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`