Prima pagină » Local » Europarlamentarul Diana Șoșoacă, despre îngrădirea totală a libertăţii presei: „Nu înţeleg ce treabă are MAE, nu are o astfel de prerogativă” – VIDEO
Europarlamentarul Diana Șoșoacă, despre îngrădirea totală a libertăţii presei: „Nu înţeleg ce treabă are MAE, nu are o astfel de prerogativă” - VIDEO

Europarlamentarul Diana Șoșoacă, despre îngrădirea totală a libertăţii presei: „Nu înţeleg ce treabă are MAE, nu are o astfel de prerogativă” – VIDEO

28 iun. 2024, 12:15,
BZI.ro, în Local

Ministrul de Externe Luminiţa Odobescu şi secretarul de stat al SUA Antony Blinken au semnat Memorandumul de Înţelegere dintre România şi Statele Unite pentru combaterea dezinformării. Însă, această rezoluție îngrădește total libertatea presei.

Diana Șoșoacă, lider S.O.S. România și europarlamentar, a transmis în cadrul ediției dialog BZI LIVE faptul că presa va fi cenzurată după ce Ursula von der Leyen a dat un ordin de la Bruxelles. De asemenea, fostul senator de Iași s-a întrebat de ce Ministerul Afacerilor Externe este implicat în acest subiect, neavând prerogative.

„Nu aţi fost atenţi anul trecut când am luat atitudine. Am tras semnale de alarmă ca a apărut această chestiune, e impusă de la nivelul Comisiei Europene și e dată de Ursula von der Leyen. Se cenzurează absolut toate informaţiile. În trecut scrisesem către SUA şi Rusia o chestie de război şi nu a convenit Parlamentului European. Au venit cu ameninţări peste mine. Sunt o pacoste în România şi acum în Uniunea Europeană. Este o rezoluţie care va fi implementată la nivelul tuturor ţărilor UE. De ce trebuie să semneze MAE? Mergi pe acord bilateral, probabil. Nu înţeleg ce treabă are MAE, nu are o astfel de prerogativă. Când ajung acasă o să mă mai uit să văd actul, e posibil să-l atacăm. Cred că Luminiţa Odobescu poate fi primi o plângere penală de uzurpare a calităţii oficiale. Trebuie să vedem cine i-a dat ordinul. Eu v-am spus că Iohannis nu e atât de prost pe cât îl credem noi. Şi-a făcut un sistem pe tipar comunist. Băsescu a făcut la vedere. Anul trecut am ridicat semnale de alarmă. Atunci au lăsat-o un pic moartă şi au adus-o în discuţie acum când lumea pleacă la munte, mare, BAC-ul şi poate trece şi nu o vedem. Ca şi legea cetăţeniei. De ce nu aţi luat atitudine? Românul ia atitudine după când e foarte greu de schimbat ceva. Tot ce se întâmplă e de fapt o cenzură la nivel internaţional.

În Parlamentul European sunt o mare problemă, într-un fel trebuie să-i interzică unui europarlamentar drepturi pe care le are. Sunt supăraţi că ies în emisiuni şi spun ce se întâmplă acolo. Există un loc special al presei şi în studiourile lor vom face emisiuni. Uitaţi-vă că e tipologia Guvernului României, cumpără presa de 30 de ani. Parlamentul European, Comisia Europeana cer României de mult timp să nu mai dea bani presei. Dar tu vii cu rezoluţia prin care institui legal șpaga către presă, ceea ce înseamnă cenzură. Nu mai avem drepturi şi libertăţi. S-a anulat totul. Nu mai există drepturile omului. Vă spun asta din PE, de unde ar trebui să fie cel mai bine apărate. Sunt vremuri cumplite. Îţi lasă drepturile până la un nivel ce-l acceptă ei, altfel nu mai poţi merge înainte. Doar dacă te bate jandarmul, poliţistul, îţi face dosar penal. Problema poporului român e trădarea”, a transmis Diana Șoșoacă, liderul S.O.S. România.

Comentarii
  • O gramada de boi si vaci te-au votat! Tu reprezinti doar acest segment de animale!

    • CE TROL RATAT ESTI!

      Esti acelasi homalau care o injura pe Diana la fiecare articol.

      Vai de capul tau!

      Ai ajuns kurva americanilor care te platesc cu biscuiti si eugenii expirate.

      Ce-ai sa faci daca Putin iti trimite o racheta in geam? Probabil ca o sa te exciti, pentru ca racheta arata ca o p..a, nu?

      • Gunoiule putinist iubitor de cururi de purcele mahalagioace.. întreb de ce ar trebui că Mirela aia sa fie bărbat și homalau, după creierul inexistent al unui excrement ca tine??? Doar o mână de schizofrenici,de bolnavi psihic fugiți de la Socola pot vota mangalița Mahalagioaică… Voi și ea ar trebui să fiți împușcați fara nici o judecată… Apropo… n-am comentat niciodată,dar cu tâmpeniile ei m.a scos din sărite.

    • CE TROL RATAT ESTI!

      De ce iti alegi nume de femeie? Esti un degenerat din ala transgender si te crezi femeie pentru ca iei p..a in cwr? :))

      Esti acelasi trol ratat care o injura pe Diana la fiecare articol. De parca asta o s-o opreasca pe Diana.

    • La politică și la fotbal se pricepe toată lumea.

  • Gunoiule putinist iubitor de cururi de purcele mahalagioace.. întreb de ce ar trebui că Mirela aia sa fie bărbat și homalau, după creierul inexistent al unui excrement ca tine??? Doar o mână de schizofrenici,de bolnavi psihic fugiți de la Socola pot vota mangalița Mahalagioaică… Voi și ea ar trebui să fiți împușcați fara nici o judecată… Apropo… n-am comentat niciodată,dar cu tâmpeniile ei m.a scos din sărite.

  • Scroafa asta a ajuns zilele astea la spital,ce sa vezi,poate,poate ne scapa D-zeu de asa specimene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *