Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – Europarlamentarul Cristian Terheș într-o ediţie explozivă BZI LIVE

LIVE VIDEO – Europarlamentarul Cristian Terheș într-o ediţie explozivă BZI LIVE

08 nov. 2022, 15:00,
BZI.ro, în BZI LIVE
LIVE VIDEO - Europarlamentarul Cristian Terheș într-o ediţie explozivă BZI LIVE

Miercuri, 9 noiembrie 2022, începând cu ora 14.30, este programată o nouă ediţie BZI LIVE explozivă. Invitatul Cristian Terheș va discuta despre acţiunile pe care le are ca europarlamentar, criza profundă în care ne aflăm, Legile Justiţiei, aderarea ţării noastre la spaţiul Schengen, dar şi despre cum actuala clasa politica vinde bucată cu bucată din România.

Cristian Terheș este un politician român care ocupă, în prezent, funcția de membru al Parlamentului European pentru Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat, după ce a fost ales pe lista Partidului Social Democrat. S-a alăturat PNȚCD-ului în mai 2020 și apoi a devenit membru al Mișcării Politice Creștine Europene.

Vă aducem aminte că europarlamentarul român Cristian Terheș a cerut, în plenul Parlamentului European, demisia „imediată și necondiționată” a șefei Comisiei Europene Ursula von der Leyen pentru contractele pe care aceasta le-a semnat cu producătorii de vaccinuri anti-Covid-19.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *