Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – Europarlamentarul Cristian Terheș, Grupul ECR și liderul PNCR într-o nouă emisiune-dialog BZI LIVE de maximum impact

LIVE VIDEO – Europarlamentarul Cristian Terheș, Grupul ECR și liderul PNCR într-o nouă emisiune-dialog BZI LIVE de maximum impact

26 iun. 2024, 15:00, 1 ,
în BZI LIVE
LIVE VIDEO - Europarlamentarul Cristian Terheș, Grupul ECR și liderul PNCR într-o nouă emisiune-dialog BZI LIVE de maximum impact

Joi, 27 iunie 2024, ora 14.00 (via Skype) revine într-o nouă emisiune BZI LIVE directă, fără menajamente, necenzurată și corectă pentru toți românii, europarlamentarul (membru în Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni – ECR) Cristian Terheș, , președinte al Partidului Național Conservator Român (PNCR). Principalele teme de dezbatere vor fi:

1. Poate incepe o criză politică in România?

2. Joaca de-a Alegerile Prezidențiale!

3. Sistemul Patriot către Ucraina și OUG pentru ca piloți ucraineni sa se antreneze, pe F16, în România!

4. Alegerile din Europa, cazul Franței, Germaniei și Belgiei! Cum vedeți reprezentarea României în PE!

5. Viitorul Uniunii Europene!

6. Bătălia pentru Cotroceni!

7. Pace în Ucraina?

8. Se rupe Coaliția PNL – PSD?

9. Care ar putea principalii candidați la Președinția României?

10. S-a ales „praful” de visele la NATO sau UE ale lui Klaus Iohannis!

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • hAURarii tradatori se dau virgine dupa ce au supt-o pe unde au putut si acum le barfesc pe curvele batrane PSD si PNL.

    Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand vad cum shobolanii paduchiosi spurcati criminali si tradatori incep sa se manance reciproc si prieteneste, ma apuca o bucurie fireasca si asteptata, ca in sfarsit Satana s-a plictisit de atata GENOCID planetar cu antenele 5G, Vaxul si cu razboiale nazistilor din Ucraina si din Israelul Terorist, si ii pune pe sclavii sa-i sa-l distreze asa cum ii distrau bufonii pe regi, printi si alte LICHELE imbuibate, care nu aveau cablu tv.
    In scurt timp bufonii se vor sfasia pentru distractia intregului Iad chiar in fata IDIOTILOR vaxati !
    CarnaValul de la Davos a inceput incet dar zi de zi creste ca Fat Frumos din poveste !
    Marea DERATIZARE va incepe si ea in scurt timp !
    Programul artistic va fi sustinut de Curtea Martiala Internationala !
    Se vor ,,recita” si reciti cele zece puncte din Codul Nuremberg si se vor premia castigatorii de STREANG !
    In off se aude rondoul lui Satan: ,,Pentru toti banu-i domnitor !” https://www.youtube.com/watch?v=90jbAKTwPTk

    V.Putin stie de mult timp ca nu exista niciun D.Trump real ci doar clone ale lui care sunt in slujba lui Rockefeller Anunnaky, dar a spus ce a avut de spus ca sa nu spuma mai tarziu vacarii ca nu au stiut.

    V.Putin nu mai vorbeste la telefon de peste un an si… cu Gigollo D.Tramp, cu care conversa pe tema actiunii din Satania Ucraina, pentru ca dupa ultima discutie avuta cu clonashul iezuit D.Tramp, cand acesta l-a sunat pe Presedintele V.Putin sa-l felicite ca a scapat viu din atentatul cu drone aupra Kremlinului -probabil ca sa se convinga Rochefeler ca V.Putin traieste, presdintele rus a fost instiintat si asigurat de serviciile secrete ca adevaratul D.Trump a fost ucis in 10 octombrie 1989 si toti Trampii care i-au urmat au fost clone schimbate la fiecare 3 ani, pentru ca atat supravietuieste o clona. De atunci Presedintele Putin nu l-a mai sunat, si schimpbul de informatii, uneori necesar, se face prin diplomati de rang inalt civili sau militari.
    Din acest motiv Presedintele V.Putin nu si-a pierdut timpul sa urmareasca dezbatrea tembelizata a clonelor prezidentiale.
    Pana si OILE din Vacaria au inceput sa priceapa ca e ceva putred in Satania lor, si sunt mai circumspecti. Pana la alegeri mai este timp ca sa fie dat adevarul pe fata in vazul milioanelor de telespectatori, asa cum au anticipat desenele animate ,,Familia Samson”, care au dovedit in timp ca au facut previziuni foarte precise care s-au confirmat intocmai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`