Prima pagină » Actualitate » Europarlamentarul Cristian Terheș, despre JO 2024: „Nu poate exista o competiție sportivă echitabilă, mai ales într-un sport de contact, între un bărbat și o femeie”
Europarlamentarul Cristian Terheș, despre JO 2024: „Nu poate exista o competiție sportivă echitabilă, mai ales într-un sport de contact, între un bărbat și o femeie”

Europarlamentarul Cristian Terheș, despre JO 2024: „Nu poate exista o competiție sportivă echitabilă, mai ales într-un sport de contact, între un bărbat și o femeie”

02 aug. 2024, 13:19,
B, , h, , în Actualitate

Europarlamentarul Cristian Terheș susține că nu poate exista o competiție sportivă echitabilă, mai ales într-un sport de contact, între un bărbat și o femeie. Liderul PNCR și membrul ECR

„Nu poate exista o competiție sportivă echitabilă, mai ales într-un sport de contact, între un bărbat și o femeie. O lume întreagă a văzut cum la Jocurile Olimpice de la Paris, într-o rundă de box, o femeie (Angela Carini) a fost ruptă în bătaie de o persoană care genetic e bărbat (Imane Khelif).
Puterea fizică a unei persoane care genetic e bărbat e vădit net superioară unei femei. E așa pentru că am fost creați să ne completăm, nu să ne batem între noi.
Am atras atenția în multiple discursuri în Parlamentul European că ideologia de gen dusă la extrem, care consideră că nu există, în fapt, o diferență genetică şi fizică între un bărbat și o femeie, motiv pentru care orice bărbat care se consideră femeie trebuie socotit că femeie, pune în pericol feţele și femeile și siguranța acestora în public, toalete, vestiare, competiții sportive sau penitenciare.
Avem în ultimii ani bărbați (perverși de-a dreptul) ce se consideră femei care sunt trimiși să ispășească condamnări penale pentru agresiuni sexuale împotriva femeilor în pușcării de femei; care sunt lăsați să intre în competiții sportive la categoria de femei; care intră în toaletele femeilor etc.
Este de neînțeles de ce mișcarea feministă nu reacționează la această adevărată amenințare la adresa fetelor și femeilor.
Nu putem sta pasivi ca societate, participând prin tăcere și inacțiune la distrugerea civilizației noastre de către o sectă radicală bolnavă, care consideră că e un semn de progres și egalitate de gen că un bărbat ce se consideră femeie să intre într-o competiție sportivă la categoria de femei.
Vă aduc aminte că în Parlamentul European eurodeputații PSD și USR constant au votat pentru promovarea acestei ideologii de gen inclusiv în școli.
Sunteți de acord ca fiii și fiicele voastre să crească și să fie îndoctrinați/te în școli cu această ideologie bolnavă?”, a transmis Cristian Terheș, europarlamentar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
02 august 2024
02 august 2024