Prima pagină » Actualitate » Europarlamentarul Cristian Terheș, despre alertele cu bombă din Franța: „UE și statele membre trebuie conduse de oameni serioși și pragmatici, nu de fătălăi care nu mai știu nici măcar ce mai e o femeie”
Europarlamentarul Cristian Terheș, despre alertele cu bombă din Franța:

Europarlamentarul Cristian Terheș, despre alertele cu bombă din Franța: „UE și statele membre trebuie conduse de oameni serioși și pragmatici, nu de fătălăi care nu mai știu nici măcar ce mai e o femeie”

20 oct. 2023, 10:30, 1 ,
în Actualitate

Aeroportul din Strasbourg a fost evacuat joi după amiază, 19 octombrie. Cu toate că nu s-a știut cu siguranță dacă a fost o alertă cu bombă, cert este că mai multe aeroporturi din Franța au fost evacuate în cursul dimineții din cauza unor amenințări.

Cu această ocazie, europarlamentarul Cristian Terheș, care aștepta și el îmbarcarea de pe aeroportul din Strasbourg, a evidențiat marile eșecuri ale politicilor date de Bruxelles, precizând totodată și soluțiile evidente.

„Mă întreabă lumea care e situația în aeroportul din Strasbourg. Eu când am ajuns în aeroport erau cozi imense la intrare. De o ora stau și eu la rand să intru la verificare și încă mai am. Important e că, așa cum arata lucrurile până în acest moment, avionul Tarom de la Bruxelles la București se vă opri și în Strasbourg că să ne putem imbarca spre tara.

Am propus un amendament că toți emigranții ilegali prinși în UE să fie deportați, să se protejeze granițele externe ale UE, dar majoritatea europarlamentarilor le-au respins. Vedeți cu proprii ochi în UE eșecul politicilor utopice neomarxiste. UE și statele membre trebuie conduse de oameni serioși și pragmatici, nu de fătălăi care nu mai știu nici măcar ce mai e o femeie”, a transmis europarlamentarul.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024