Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – Europarlamentarul Cristian Terheș, candidat la Președinția României, lider PNCR și membru ECR în PE, invitat la un dialog incitant în emisiunea BZI LIVE

LIVE VIDEO – Europarlamentarul Cristian Terheș, candidat la Președinția României, lider PNCR și membru ECR în PE, invitat la un dialog incitant în emisiunea BZI LIVE

17 sept. 2024, 15:00, 3 ,
în BZI LIVE
LIVE VIDEO - Europarlamentarul Cristian Terheș, candidat la Președinția României, lider PNCR și membru ECR în PE, invitat la un dialog incitant în emisiunea BZI LIVE

Miercuri, 18 septembrie 2024, ora 14.30 (via Skype), este programată o nouă ediție BZI LIVE alături de europarlamentarul Cristian Terheș. Candidatul la Președinția României, lider PNCR și membru ECR în PE, va discuta despre:

1. Planul de țară ca președinte al României!

2. Cooptarea Vioricăi Dăncilă în partid!

3. Principalele direcții de politică externă a viitorului șef al Statului român!

4. Tensiuni la vârful Uniunii Europene! Vezi cazul Franței!

5. Dezvăluiri despre Statul Paralel din România!

6. Germania a reintrodus controlul în vămi! Adio Schengen?

7. Premierul britanic, Keir Starmer vrea să trimită azilanții în Albania!

8. Ministru Mediului din România, Mircea Fechet dă vina pe încălzirea globală în cazul inundațiilor din țară!

9. Noile provocări ale Uniunii Europene!

10. Rolul conservatorismului și suveranismului!

11. Franța „oferă” un homosexual (Stephane Sejourne) la nivel de comisar european!

12. România va fi afectată de o criză economică din cauza dezastrului din Germania!

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Numai SOS Romania si atat!

    Terhes e un profitor care nu e roman, a locuit toata viata in America si si-a „amintit” ca e roman cand a vazut ca poate face bani din politica in Romania si pe la Buxelles.

    De 30 de ani el nu face decat sa dea Romania si BOR-ul in judecata ca sa stoarca bani prin cultul lui de papistasi dar acum vrea sa fie presedintele celor pe care i-a dat in judecata si i-a ponegrit timp de 30 de ani. Tupeu la greu, nu?

    Ca mai toti profitorii, el este trasesit politic. A fost in PNTCD, apoi a filtrat cu AUR si acum si-a facut partidul lui de care nimeni n-a auzit.

    Terhes e doar o mizerie maro, la fel ca Siemion si Lasconi si Ciuca si toti ceilalti. Numai Diana Sosoaca a dat dovada de integritate si eu voi vota la alegeri cu Diana Sosoaca.

  • Daca nu amendeaza legea electorala si anume pentru a mari indemnizatiile celor ce lucreaza in sectiile de votare, oamenii au spus ca nu se mai merita sa vina si astfel nu o sa aiba surpriza ca, multe sectii de votare nu o sa functioneze.

    Observ ca toti politicienii trateaza la diverse aceasta problema si pe nimeni nu intereseaza acest aspect, dar o sa vada atunci la alegeri, mai este putin.

    Poate pe Dl Terhes il intereseaza si acest aspect pe langa toate celelalte si ridica aceasta problema catre cei ce trebuie si pot sa rezolve problema aceasta si se pot ocupa de asa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`