Prima pagină » Actualitate » Europarlamentarii AUR au votat împotriva Ursulei von der Leyen
Europarlamentarii AUR au votat împotriva Ursulei von der Leyen

Europarlamentarii AUR au votat împotriva Ursulei von der Leyen

18 iul. 2024, 16:59, 10 ,
în Actualitate

Delegația AUR în Parlamentul European a votat astăzi împotriva desemnării Ursulei von der Leyen pentru încă un mandat de președinte al Comisiei Europene.

În schimb, europarlamentarii PSD – PNL – USR – UDMR au susținut-o entuziaști și au ridicat mâna aprobator pentru continuarea tuturor politicilor de distrugere a economiei naționale pe care Ursula von der Leyen le-a promovat în mandatul său.

De ce AUR a votat împotriva Ursulei von der Leyen? Pentru că aceasta a dovedit în mandatul său de cinci ani că disprețuiește drepturile individuale ale cetățenilor europeni, ale românilor, libertățile acestora și a constrâns populația Uniunii Europene să se injecteze cu seruri netestate. Sunt câteva elemente cheie prin care poate fi rezumat mandatul său și pe care le vom regăsi și în cel viitor, iar ele se învârt în jurul următoarelor cuvinte cheie: sărăcie, foame, moarte, tiranie, globalism și depravare morală.

În discursul de astăzi, Ursula von der Leyen a anunțat, practic, apocalipsa pe care o va aduce în al doilea mandat la conducerea Comisiei. Ea vrea să schimbe Tratatele de funcționare ale Uniunii Europene, astfel încât să transforme UE într-un suprastat federal, polițienesc și condus autoritar, inclusiv cu mijloace totalitare precum cenzura. Mai mult, prin poziționarea sa, aceasta amenință să ducă la un alt nivel Pactul Verde European/Green Deal, un program de distrugere a economiei UE și care afectează România în cel mai înalt grav deja.

Înainte ca Ursula von der Leyen să vină să ceară, cu tupeu, un nou mandat în fruntea șefiei Comisiei Europene, aceasta ar fi trebuit să răspundă cu privire la acuzațiile ce țin de deciziile pe care le-a luat în timpul pandemiei, despre achizițiile uriașe de vaccinuri făcute. Curtea de Justiție a Uniunii Europene a decis că Ursula von der Leyen a încălcat legislația europeană privind transparența în procesul de achiziție de vaccinuri Covid-19.

Nu trădăm încrederea pe care ne-au acordat-o românii. Europarlamentarii AUR au votat împotriva realegerii Ursulei von der Leyen la șefia Comisiei Europene, așa cum au votat și împotriva alegerii Robertei Metsola ca președinte al Parlamentului European.

AUR va duce în Parlamentul European aceeași politică pe care a dus-o și în Parlamentul de la București, unde am fost singurul partid care a scos la iveală tot jaful din pandemie, jaful din perioada în care eram ținuți în casă. La fel se va întâmpla acum și în Parlamentul European, acolo unde vom face opoziție puternică față de toate politicile globaliste promovate de cei care o susțin pe Ursula von der Leyen și care ne-au distrus economia națională obligându-ne să închidem termocentralele, să închidem minele.

Vom fi vocea românilor din Parlamentul European! Ursula von der Leyen trebuie să ne dea socoteală!

Comentarii
  • V-a dat ursoaica mucles, bronzatilor!

    • Ce prost esti

      Ce prost esti!

      Tu ai postat toate comentariile de aici, retardatule.

      Crezi ca lumea nu isi da seama?

  • foarte bine au facut! sa se duca sa faca pomenire dupa poneiul halit de lup!

    • Bine pe dreacu!

      Au votat impotriva numai dupa ce Sosoaca a dezvaluit ca HAUR urma fie sa voteze pentru sau sa boicoteze votul ca sa nu fie nevoiti sa voteze impotriva.

      HAUR nu face decat sa minta si sa copieze ideile altora.

  • Bine au facut. Pacat ca slugile sunt mai numeroase.

    • Sa nu crezi!

      HAUR sunt slugile Ursulei si poti fi sigura ca au facut blat cu ea.

      Sosoaca a demonstrat cine e gunoiul numit Simion. Votul asta al lui e doar de forma. Acum Siemion sustine fatis Ucraina si politicile LGBT ale Ursulei.

      Trucul lui Siemion e simplu: de vazul lumii votam simbolic impotriva Ursulei iar in spatele usilor inchise facem intelegeri cu ea, asa cum a facut cu PSD cand dupa alegerile din 2020 s-a dus sa se intalneasca in secret cu Dancu si Ciolacu. Noroc ca l-au filmat reporterii ca altfel incepea sa spuna ca totul e o conspiratie impotriva lui.

  • Haurarii au supt-o prin batista impreuna cu sosocarii

    • Ce prost esti

      De fapt de supt vei suge tu rachetele nucleare ale lui Putin.

      Sa vedem ce ai sa faci cand Putin isi baga racheta in c*rul tau de prostanac ratat. Sa vedem daca vine Ursula sa te scape.

  • mare bucurie pe capul unora ca a iesit din nou semi-imbecila Ursula

  • Cocalarii haurari au luat-o la mumu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *