Prima pagină » International » Europa a luat-o razna! Noul trend absurd al comunității LGBTQ: Oamenii pretind că sunt câini – VIDEO

Europa a luat-o razna! Noul trend absurd al comunității LGBTQ: Oamenii pretind că sunt câini – VIDEO

15 oct. 2024, 11:03,
în International

Europa incepe să o ia razna, iar în comunitatea LGBTQ+ a apărut un nou trend. Vorbim despre oamenii care se cred a fi câini și sunt scoși la plimbare de ”stăpâni”.

Vloggerul Bogdan Dumitru explică faptul că acest lucru ar putea fi întâlnit, în viitor, și în România dacă se continuă cu politicile absurde de promovare a acestui tip de comportament.

Noul trend absurd al comunității LGBTQ: Oamenii pretind că sunt câini

În imaginile publicate de vloggerul Bogdan Dumitru se observă faptul că mai multe persoane care fac parte din comunitatea LGBTQ+ sunt plimbați de ”stăpâni” în lesă pe străzile din Europa:

”Următoarea postare este doar pentru cei care au stomacul tare și nervii tari. Ceilalți o să vă enervați așa cum m-am enervat și eu. Nu am stomacul tare și nici nervii tari când văd aceste imagini. Iată nivelul de nebunie la care a ajuns societatea occidentală, dragilor. Asta este Europa condusă de Ursula. Iată rodul tuturor măsurilor aplicate până acum care au avut rolul de distrugere a culturii, a educației, a religiei și a tot ce ni se pare nouă frumos pe planeta asta, în Europa. Uite așa am ajuns în Europa să vedem astfel de scene și lucruri care, nu știu, eu le diger foarte greu. Gândiți-vă la un singur lucru. O să le vedem importate în România așa cum am văzut de la Revoluție încoace importate o grămadă de chestii de genul ăsta. Noapte bună Europa, noapte bună România, noapte bună la tot ce era și este frumos. ” a explicat Bogdan Dumitru.

Astfel de comportamente au ajuns să fie văzute ca fiind normale mai ales în contextul în care s-a investit și se investește puternic în promovarea comunității LGBTQ+. Sunt dese cazurile în care bărbații pretind a fi femei și invers, iar noul trend este că poți să fii orice, câine, wc, pisică etc.

În Germania 1.000 de persoane care pretind că sunt câini au protestat

Nu este singura dată când oameni care pretind că sunt câini apar în spațiul public. De exemplu în 2023 aproximativ 1.000 de persoane care pretind că sunt câini au protestat în Germania.

Un grup de oameni care se identifică drept câini a stârnit apeluri pentru „controlul animalelor” după ce imaginile întâlnirii lor din Berlin au devenit virale. Aproximativ 1.000 de persoane care preferă să fie recunoscute nu ca oameni, ci ca patrupede, s-au adunat la stația de tren Potsamer Platz din Berlin, Germania, comunicând doar prin urlete sau lătrături.

Criticii online i-au ridiculizat pe acești adepți ai trans-speciilor, unii oferindu-se să testeze „instinctele canine” ale grupului.

Convenția neobișnuită a urmat după ce Toco, un om-collie din Japonia, a devenit viral. El și-a îndeplinit visul de a deveni un câine, după ce a cumpărat un costum hiperrealist în valoare de 14.000 de dolari. Într-un interviu anterior pentru The Post, Toco a spus că ar dori să întâlnească alte persoane cu aspirații canine.

Așadar, asta este normalitatea pe care vor să o impună LGBTQ+, să acceptăm oamenii care se cred câini și care stau în lesă așteptând cuminți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`