Prima pagină » Radio » Actualitate » Eugenia Șerban, schimbare spectaculoasă de look. Cum arată acum actrița

Eugenia Șerban, schimbare spectaculoasă de look. Cum arată acum actrița

23 nov. 2022, 11:41,
BZI.ro, în Radio

Îndrăgita actriță Eugenia Șerban și-a făcut o schimbare spectaculoasă de look, optând pentru o nuanță diferită a podoabei capilare. Acum, vedeta pare o cu totul altă persoană, coafura oferindu-i un aer proaspăt și tineresc. Reamintim că Eugenia Șerban, în urmă cu aproape doi ani, a fost diagnosticată cu cancer, reușind să învingă boala.

Eugenia Șerban este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. Aceasta a făcut parte și din distribuția serialului „Inimă de țigan”, însă are la activ numeroase piese jucate pe scena teatrului românesc. Actrița se poate considera totodată o învingătoare, și asta pentru că de curând ea a reușit să învingă cancerul.

Eugenia Șerban, schimbare spectaculoasă de look

Ei bine, cum vremea de tristețe s-a terminat, actrița a vrut să marcheze acest lucru printr-o schimbare de look. Astfel, ea a decis să își vopsească părul în albastru. Acum se simte bine, iar ca drept dovadă și-a dorit un look nou.

„Mi-am ales culoarea atunci când a început să crească părul. Nu știu dacă îmi place culoarea albastru, dar m-am obișnuit și momentan rămân așa. Îmi dă o stare mai bună”, a spus Eugenia Șerban.

Nu în ultimul rând, Eugenia Șerban este pusă pe fapte mari și își dorește să mai slăbească. Astfel, ea a precizat că va fi mult mai atentă la alimentație, deoarece s-a ales prea ușor cu acele kilograme în plus.

„Cel mai probabil, am o genă bună. Aș vrea să mai slăbesc câteva kilograme ce tocmai le-am pus pe mine, dar este greu. Nu știu cum am reușit să mă îngraș, pur și simplu se întâmplă. Aș vrea să mai slăbesc vreo patru-cinci kilograme. Nu am mâncat nimic deosebit, culmea, și nu înțeleg de ce m-am îngrășat”, a mai povestit ea.

Eugenia Șerban l-a redescoperit pe Dumnezeu

De asemenea, actrița a recunoscut că în momentul în care a fost diagnosticată cu cancer „s-a supărat pe Dumnezeu”. Totuși, ea recunoaște că ulterior lucrurile au revenit la normal. Eugenia Șerban mai spune că această cumpănă a făcut-o să se apropie din nou de credință și Divinitate. Ea și-a dat seama că oamenii au de multe ori așteptări prea mari de la Dumnezeu, când de fapt în unele cazuri rezolvarea unor probleme ține doar de ei.

„Credeam atunci că viața mea se va schimba radical. Nu s-a schimbat, în momentul în care am revenit, am revenit la viața dinainte, la fel de tonică, de muncitoare. Pe mine această boală m-a învățat să nu mai stresez din orice, să las lucrurile să se rezolve în ritmul lor. De asemenea, am mai învățat că trebuie să mă bucur mai mult de fiecare clipă importantă din viața mea.

M-am împrietenit din nou cu Dumnezeul meu, pe care eram atunci supărată, și da, am învățat că El nu poate să-mi dea mai mult decât poate organismul meu să ducă. Și atunci stresul trebuie îndepărtat cât putem noi de mult”, a mai spus Eugenia Șerban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *