Prima pagină » Cultural » Scena artistica din Romania » Eugenia Serban, despre fiul ei de 26 de ani: ‹‹Va ramane mereu copilul meu››

Eugenia Serban, despre fiul ei de 26 de ani: ‹‹Va ramane mereu copilul meu››

05 iun. 2019, 14:51,
BZI.ro, în Cultural
a:3:{s:7:"site_id";i:3;s:6:"old_id";i:81158;s:8:"site_url";s:15:"cultural.bzi.ro";}

Nevoita sa petreaca ani buni fara fiul ei, Lorans, plecat la studii peste hotare, Eugenia Serban recupereaza acum timpul pierdut. Actrita spune ca Ziua Copilului e una speciala, chiar daca fiul ei e mare, si o sarbatoresc mereu impreuna.

Eugenia Serban a divortat inca de cand fiul sau, Lorans, abia trecuse de doi anisori. De atunci, i-a fost si mama, si tata, pana cand acesta a crescut si si-a luat zborul in cautarea unui viitor mai bun, peste hotare.

Dupa multi ani petrecuti la Praga, timp in care mama si fiul s-au vazut o data la 6 luni, Lorans s-a intors in tara, astfel ca actrita are acum ocazia sa recupere timpul petrecut departe de acesta. Si, chiar daca tanarul are 26 de ani, Eugenia Serban pastreaza si acum traditia de a petrece 1 iunie cu el.

"De 1 Iunie, pe vremea noastra, si noi faceam cam ce fac si copiii astazi, dar la alt nivel. Mama ne imbraca in haine de sarbatoare si mergeam in parc, obligatoriu. Toate zilele mereu au fost frumoase, pana cand fiul meu a plecat de acasa. Dar va ramane mereu copilul meu si sarbatorim, indiferent de varsta. Acum, ca e mai mare, si s-a intors acasa, de Ziua Copilului luam pranzul impreuna", a declarat actrita pentru Libertatea.

Eugenia Serban, prima femeie care a filmat scene de sex cu o alta femeie intr-un film romanesc, "Dulcea sauna a mortii", a devenit cunoscuta marii mase datorita unor seriale, "Inima de tigan" si "Aniela". Azi, desi are in fata o vara plina in spectacole de teatru, spune ca duce dorul acestor telenovele.

"Fac meseria asta de 30 de ani. E o meserie pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. Fiecare rol a avut impactul lui asupra sufletului meu. Mi-as dori foarte mult un serial TV, dar se pare ca-n perioada asta nu or sa fie. Pe de alta parte, am multe turnee, scot un spectacol nou", ne-a marturisit ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 iulie 2024
12 iulie 2024