Prima pagină » Radio » Actualitate » Eugenia Șerban are un ten perfect la vârsta de 52 de ani. Ce spune actrița care a învins cancerul de două ori

Eugenia Șerban are un ten perfect la vârsta de 52 de ani. Ce spune actrița care a învins cancerul de două ori

11 nov. 2022, 14:23,
BZI.ro, în Radio

Actrița Eugenia Șerban are un ten perfect la vârsta de 52 de ani și recunoaște cu sinceritate motivul pentru care a apelat la medicul estetician. Totodată, artista a povestit că are o rutină zilnică pentru întreținerea tenului, de la care nu se abate. Reamintim faptul că Eugenia Șerban s-a confruntat cu mari probleme de sănătate, ea învingând de două ori cancerul.

Eugenia Șerban este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. Aceasta a făcut parte și din distribuția serialului „Inimă de țigan”, dar are la activ numeroase piese jucate pe scena teatrului românesc.

Eugenia Șerban are un ten perfect la vârsta de 52 de ani

Actrița Eugenia Șerban a oferit recent un interviu în care a dezvăluit rutina sa zilnică pentru întreținerea tenului. De asemenea, ea nu a ascuns nici faptul că a apelat și la intervenții estetice de-a lungul timpului.

„Puțin botox, tratamente de hidratare. Nu le-am făcut aici, probabil o să le încerc și aici. Și mi-am făcut o blefaroplastie acum foarte mulți ani. Cremă, demachiat, cred că sunt lucrurile pe care ar trebui să le facă orice femeie, nu sunt trucuri. Să uităm să ne demachiem sau să ne dăm cu cremă pe față? Nu cred! Asta ar trebui să fie un ritual. Nu avem cum să uităm. Dacă uităm asta, cred că uităm că suntem femei și că trebuie să arătăm bine”, a declarat Eugenia Șerban.

Celebra actriță a mărturisit că deși există acum o mulțime de reclame și sugestii de îngrijire, mai ales pe rețelele de socializare, aceasta alege să facă doar ce crede că i se potrivește și o fac să se simtă bine în pielea ei.

„Pe mine nu mă bombardează nici TikTok-ul, nici Instagram-ul. Noi ne-am născut într-o altă perioadă, în care aceste social media nu existau. Cred că eleganța, bunul simț, caracterul, acestea sunt de purtat la noi. Eram foarte tinere și nu trebuia să facem mare lucru. Chiar astăzi vorbeam cu o prietenă, exact despre asta. Și-a făcut, de curând, o operație și i-am spus: «Eu sunt în totalitate de acord»! Atâta timp cât ne face să ne simțim bine în pielea noastră și să nu exagerăm, e bine că există”, a mai spus celebra actriță, potrivit ego.ro.

Eugenia Şerban a învins cancerul de două ori

Cunoscuta actriță a vorbit în urmă cu ceva timp despre cea mai grea perioadă din viaţa sa. În urmă cu câțiva ani, Eugenia Șerban a fost diagnosticată cu două tipuri de cancer, ginecologic și la sân. Din fericire, actrița a ieșit învingătoare din lupta cu nemiloasa maladie. În prezent, actriţa mărturiseşte că se simte bine şi se bucură de fiecare clipă pe care o trăieşte. Nu în ultimul rând, Eugenia Șerban este recunoscătoare că nu a murit, experiența teribilă oferindu-i o nouă perspectivă asupra vieții.

„Această boală m-a învățat să nu mă mai stresez din orice, să las lucrurile să se rezolve în ritmul lor. De asemenea, am mai învățat că trebuie să ma bucur mai mult de fiecare clipă împortantă din viața mea”, a declarat Eugenia Șerban.

Totodată, actrița recunoaște că această cumpănă a făcut-o să se apropie din nou de Dumnezeu. Ea și-a dat seama că oamenii au de multe ori așteptări prea mari de la Divinitate, când de fapt în unele cazuri rezolvarea unor probleme ține doar de ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *