Prima pagină » Cancan » Eugenia Șerban a învins cancerul. Ce planuri de viitor are actrița ajunsă la vârsta de 51 de ani

Eugenia Șerban a învins cancerul. Ce planuri de viitor are actrița ajunsă la vârsta de 51 de ani

07 iul. 2021, 14:58,
în Cancan

Actrița Eugenia Șerban pare să fi depășit momentele dificile, iar acum, la vârsta de 51 de ani, are planuri în ceea ce privește cariera profesională. A trecut prin clipe cumplite o lungă perioadă de timp după ce a aflat că este diagnosticată cu o boală necruțătoare, cancerul. Acum, actrița a învins maladia, s-a vindecat și are planuri mari. Eugenia a făcut declarații prin care a dezvăluit care sunt acestea.

Îndrăgita actriță poate afirma în sfârșit că și-a regăsit liniștea și fericirea după toate dramele cu care s-a confruntat. Astfel, Eugenia Șerban a găsit puterea de a merge mai departe, chiar dacă lovitura pe care i-a dat-o cancerul părea să-i fie fatală. Și totuși, nu a fost așa, iar acum zâmbește din nou! Mai mult, din iunie ea și-a reluat activitatea profesională și s-a întors pe scenă, locul de care este îndrăgostită iremediabil.

Eugenia Șerban, o viață nouă la vârsta de 51 de ani

Actrița a vorbit recent despre experiența cumplită prin care a trecut în urmă cu un an, când s-a operat de cancer. Aceasta poate spune că a trecut prin Iad, iar acum s-a întors mai puternică și mai hotărâtă să lupte pentru viață ca niciodată. A reușit să învingă de două ori cancerul, dar s-a recuperat în cele din urmă. În 2019, Eugenia Șerban fost diagnosticată cu două forme de cancer (ginecologic și la sân) într-un singur an și a stat nu mai puțin de 12 ore pe masa de operație.

Protagonista peliculei „Dulcea saună a morții” s-a născut la 13 noiembrie 1969, în București, și este în zodia Capricorn. Eugenia Șerban poate spune că a început o nouă viață după cumplitele operații în urma cărora a trebuit să-i fie extirpați ambii sâni. Se pare că aceasta era singura soluție pentru a scăpa cu viață.

„Mă simt mult mai bine. N-a fost ușor la început, pentru că oricine aude cuvântul cancer îl asociază cu moartea. Abia pe urmă am prins curaj și înveți să lupți. Fără prieteni, nu aș fi rezistat, nu aș fi putut învinge boala”, a precizat îndrăgita actriță.

A fost căsătorită și are un băiat

Nu multă lume știe că Eugenia Șerban a fost căsătorită și chiar are un băiat, Lorans Bataineh, care are acum 27 de ani. Actrița a avut o relație amoroasă în anii 1990 cu un cetățean de origine arabă. Totuși, ea poveștește că a divorțat de soțul ei după ce a descoperit că o înșală. Ea a suferit foarte mult la acea vreme deoarece a fost trădată. Mai mult, acesta a și murit între timp.

„Eu când am divorțat, am divorțat iubind. Fostul meu bărbat a fost cel mai în vârstă bărbat din viața mea. Nu mai este printre noi. Când am fost foarte tânără am suferit foarte tare, am fost înșelată și am băgat imediat divorț”, a mărturisit Eugenia Șerban, care recunoaște că nu are nicio relație acum, la vârsta de 51 de ani. Cu toate acestea, ea încă îl mai așteaptă pe Făt Frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *