Prima pagină » Cancan » Eugenia Șerban a cerut ordin de protecție împotriva fiului ei. Ce probleme are îndrăgita actriță

Eugenia Șerban a cerut ordin de protecție împotriva fiului ei. Ce probleme are îndrăgita actriță

30 nov. 2023, 11:05,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgita actriță Eugenia Șerban a dezvăluit că a cerut ordin de protecție împotriva fiului ei, Lorans Bataineh, în vârstă de 30 de ani. Totul părea să revină la normal în viața vedetei, care s-a luptat cu cancerul în urmă cu ceva timp. Din câte se pare, fiul Eugeniei Șerban are probleme cu drogurile și i-ar fi furat actriței unele bijuterii din casă.

Eugenia Șerban este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. Aceasta a făcut parte și din distribuția serialului „Inimă de țigan”, dar are la activ numeroase piese jucate pe scena teatrului românesc.

Eugenia Șerban a cerut ordin de protecție împotriva fiului ei

Actrița Eugenia Șerban trece prin momente delicate și a cerut în instanță ordin de protecție împotriva fiului ei, Lorans, pe care l-a crescut singură după divorț. Vedeta ar fi recurs la acest gest disperat după ce băiatul său ar fi fost agresiv cu ea și i-ar fi vândut din casă bijuterii și alte bunuri de valoare, potrivit gandul.ro.

Cunoscuta actriță Eugenia Șerban traversează o perioadă grea pe plan personal, după ce ani de zile s-a luptat cu un diagnostic crunt: cancer. Acum, actrița a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei, Lorans Bataineh, în vârstă de 30 de ani.

Tânărul a fost cercetat de DIICOT pentru deținere de droguri, în urmă cu un an, conform sursei citate, iar actrița Eugenia Șerban ar fi apelat la ajutorul instantei după ce Lorans ar fi devenit agresiv și ar fi vândut din casă bijuterii și alte bunuri de valoare. Instanța i-a interzis acestuia și orice contact cu mama sa, inclusiv telefonic, iar dacă încalcă ordinul de protecție emis riscă să ajungă după gratii.

În trecut, actrița vorbea foarte frumos de fiul său

În vârstă de 54 de ani, actrița Eugenia Șerban declara de fiecare dată când era întrebată că are o relația extrem de apropiată cu fiul ei, Lorans Bataineh, pe care l-a crescut singură după divorțul de tatăl lui.

„Noi am avut o relație extraordinară dintotdeauna pentru că am crescut împreună. L-am făcut foarte tânără, n-aveam nici 24 de ani împliniți când l-am născut. Apoi am divorțat când el era destul de micuț, n-avea nici trei ani, și atunci am crescut împreună. (…) Ne vedem destul de des pentru că stă destul de aproape”, spunea Eugenia Șerban în urmă cu ceva timp.

De origine arabă, fostul soț al Eugeniei Șerban a încetat din viață, iar actrița mărturisea că motivul divorțului a fost infidelitatea. „Eu când am divorțat, am divorțat iubind. Dar mi-am dat seama că nu are rost să mai continuăm. Fostul meu bărbat a fost cel mai în vârstă bărbat din viața mea. Nu mai este printre noi. Când am fost foarte tânără am suferit foarte tare, am fost înșelată și am băgat imediat divorț. Cel mai urât lucru pentru mine e trădarea”, a mai spus actrița.

A fost diagnosticată cu cancer în 2019 Problemele cu fiul său vin după o perioadă grea pentru Eugenia Șerban. În urmă cu 4 ani, actrița a fost diagnosticată cu cancer:  unul ginecologic și altul la sân. A suferit mai multe intervenții și declara, recent, că a învins boala. ”Pe mine această boală m-a învățat să nu mai stresez din orice, să las lucrurile să se rezolve în ritmul lor. De asemenea, am mai învățat că trebuie să mă bucur mai mult de fiecare clipă importantă din viața mea”, dezvăluia actrița, recent, la Pro TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024