Prima pagină » Local » Eugen Teodorovici lansează o ipoteză șocantă: ”Marcel Ciolacu nu are Bacalaureatul luat! Nu are diplomă ” – VIDEO

Eugen Teodorovici lansează o ipoteză șocantă: ”Marcel Ciolacu nu are Bacalaureatul luat! Nu are diplomă ” – VIDEO

06 mart. 2024, 09:09, 10 ,
în Local

Fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici lansează o ipoteză șocantă despre Marcel Ciolacu. Conform declarațiilor făcute, premierul nici măcar nu are Bacalaureatul luat.

BZI.RO a scris în repetate rânduri despre faptul că Marcel Ciolacu și-a terminat la vârsta de 27 de ani studiile și că a fentat școala, făcând facultatea foarte târziu. Din CV-ul premierului sunt detalii care se bat cap în cap.

Marcel Ciolacu nu are Bacalaureatul, susține Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici explică de ce Marcel Ciolacu nu are Bacalaureatul luat. Fostul ministru de Finanțe vorbește despre faptul că premierul a făcut fals și uz când s-a înscris la facultate și când a fost numit subprefect, funcție care nu poate fi ocupată fără studii universitare.

” V-a arătat domnul ciolacu diploma de bac? Nu o va arăta niciodată pentru că nu are Bacalaureatul. Neavând Bacalaureatul, nu poate avea facultate. Neavând facultate nu putea să fie subprefect sau restul. Nu are! A început la Liceul B.P. Haşdeu din Buzău! Dacă nu are Bacalaureatul cum s-a înscris la facultate? Vedeți? Unde este presa de investigații? Toți hastagiștii împuţiţi care au dus țara asta, şi cu vaccin cu tot. Domnul Ciolacu nu are Bacalaureatul dat! Fals și uz de fals, așa s-a înscris la facultate. Când i-am spus premierului Florin Cîțu că a spus presa, Cîțu a zis că am ceva cu el. ” a explicat Eugen Teodorovici.

Marcel Ciolacu era cărătorul de puști a lui Omar Hayssam

În continuarea declarațiilor, Eugen Teodorovici vorbește despre faptul că Marcel Ciolacu era un fel de cărător atunci când se organizau partide de vânătoare de către teroristul Omar Hayssam, iar rolul actualului premier era să le care puștile celor care participau la eveniment:

Domnul Ciolacu îi ducea lui Haisam câte două arme. Lăsați poza pe care o știe toată lumea. Dânsul avea sarcina avea rolul domniei sale la vânătorile lui Hayssam. Ducea două puști încărcate. Când unul trăgea, el o ducea pe cea încărcată. E poveste spusă acum câteva zile în amănunt.

De ce nu ne arată Marcel Ciolacu diploma de Bacalaureat?

Când o să vedeți dumneavoastră diploma de Bacalaureat a lui Marcel Ciolacu… A început Hașdeu, a picat treapta a doua, s-a dus la Eminescu, nu a luat Bacalaureatul și înainte când nu luai Bacalaureatul mai făceai încă un an și se consideră a fi școală profesională, ceva de genul ăsta. Dacă ați fi premier, ați lăsa să se speculeze pe o informație de asta? Nu veniți cu diploma? Ciucă și Ciolacu sunt puși să vândă ce se mai poate vinde în țara asta. a conchis Eugen Teodorovici

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • De-ar fi adevărat, oricum nu ar conta în țara asta. Votacii tot trandafiri votează.

  • Un combinagiu covrigar de la Buzău, atât s-a putut…este inadmisibil ca astfel de oameni să ajungă să ia decizii în numele țării…

  • Si Iohanis desi ar avea scoala,nu arata mai presus.Si cati mai sunt cu scoala,dar arata altfel?si atunci care este deosebirea intre unul fara scoala si unul care nu s-a prins scoala de el,dar are o diploma? Sunt si doctoranzi care nu merita.

  • Vecina de la 5

    Intarâtă-i Drace

  • Pai si eu cind cu luni bune , un an doi in urma scriam toate astea de ce stergeati comentariile ? atunci era omul vostru ?

  • Sigur nu are la cum vorbește și cum citește e clar.

  • Ce mai conteaza ? Prostimea ,mai ales taranii il vor vota ,in unele sate taranii nu- l suporta pe,, barbosul ala”In cateva luni ne – am convins ca Colacul este un analfabet functional si dictator comunist, haosul care l- a facut in tara si povara taxelor ,preturilor care le pune pe amaratii contribuabili cu pistolul la tampla.Romani exclus la vot psd si pnl,nu vom mai iesi niciodatsa din prapastia in care ne – au aruncat ei. A nalfabet sa fii dar daca esti sluga umila a lui iohanis si ii dai toti banii care ii cere iohanis iaca poti sa fii premier si in acelasi timp combinat in afaceri murdare cu interlopii tarii politicienii gen covrigarul Am ajuns ca un covrigar dispune cum vrea de bugetul public ,doar el distribuie toti banii romanilor unde i se dicteaza . Este murdar covrigarul ,merita o puscarie cu iohanis si maciuca.. prea multe afaceri murdare au la activ ,totul pe banul contribuabilului.

  • Bac-ul nu il are luat. Dar il are dat 🙂

  • Covrigarul ciolaca si Plagiatorul ciuca – san, eroul legendat de la Nassirya, ajunsi pe functii cu complicitatea serviciilor secrete de cacat care au mai ramas ! Acxum a iesit din transa si betivanul de basescu sa isi dea el cu parerea ! SICTIR fiti blestemati tradatori ordinari

  • No fi având el bacul luat de la liceu dar are bacul de la academia dottorilor din sufragere unde deasfel și învățătorul gogowernator a ajuns profesoraș pentru a fi uns marionetă pas cu pas –să fi având ambi ghinion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`