Prima pagină » Sport » Eugen Neagoe, scos din minți de arbitrajul cu Clinceni: „S-a jucat țurca, ce să comentăm?!”
Eugen Neagoe, scos din minți de arbitrajul cu Clinceni:

Eugen Neagoe, scos din minți de arbitrajul cu Clinceni: „S-a jucat țurca, ce să comentăm?!”

01 mart. 2021, 02:00,
în Sport

Astra Giurgiu a reușit să plece cu un punct din deplasarea cu Academica Clinceni, scor 1-1. Giurgiuvenii au fost conduși la pauză, după ce Adrian Popa a marcat pentru gazde, dar au revenit prin golul lui Krpic, din minutul 68.
După joc, Eugen Neagoe a acuzat dur arbitrajul și a spus că meciul nu a fost unul de fotbal, ci de „țurca”.

Eugen Neagoe: „Vine Lokomotiv Tashkent și dă cu noi de pământ după aia!”

„1-1, după ce s-a jucat țurca! Nu ați văzut meciul?! Ce să comentăm?! Nu s-a jucat fotbal! Au fost 50 de faulturi și ne-am aruncat pe jos la fiecare fază. Patriche stă în repriza a doua 5 minute pe jos și noi dăm trei minute de prelungire. Țurca, exact țurca s-a jucat! Dar nu avem voie să vorbim, nu avem voie să zicem nimic, pentru că cine știe cine se mai supără după aceea, ne suspendă, nu mai avem voie pe terenul de fotbal… Trebuie să stăm doar în afara stadionului! Am încercat să discut cu arbitrul Feșnic, dar era foarte grăbit, cred că pierdea avionul spre Cluj.

Cred că m-am purtat civilizat. Singura greșeală a fost că am strigat „Horațiu”, nu „domnul Feșnic”. Nu mi-a reproșat nimic, nici nu a vrut să stea de vorbă cu mine. Dacă așa merge în continuare, foarte bine, după aceea vine Lokomotiv Tashkent sau cine ne mai bate, dau cu noi de pământ de nu ne vedem! Vrem să jucăm fotbal, dar păcălim oamenii care se uită la televizor! Efectiv ne păcălim pe noi singuri, încercăm să facem ce?! Acesta e fotbalul?! 50 de întreruperi, ne aruncăm pe jos la fiecare fază, cerem fault în fiecare moment al jocului, cum bate vântul dăm fault”, a spus tehnicianul Astrei, la flash-interviu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *