Prima pagină » Cultural » Eugen Cristea a ajuns la o frumoasă vârstă, dar ascunde o mare suferință. Îndrăgitul artist a fost la un pas să își piardă viața

Eugen Cristea a ajuns la o frumoasă vârstă, dar ascunde o mare suferință. Îndrăgitul artist a fost la un pas să își piardă viața

12 ian. 2023, 09:55,
în Cultural

Eugen Cristea a ajuns la o frumoasă vârstă, dar ascunde o mare suferință. Acesta are o carieră impresionantă în actorie, însă de ceva vreme s-a retras din lumina reflectoarelor. Celebrul artist este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Eugen Cristea a trecut în ultimii ani prin multe suferințe cauzate de problemele de sănătate. Alături de marele actor a fost soția sa, pe care o iubește de aproape 40 de ani. Îndrăgitul artist a fost la un pas să își piardă viața și a decis să se retragă de pe scenă.

Eugen Cristea a ajuns la o frumoasă vârstă, dar ascunde o mare suferință

Eugen Cristea este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta a cucerit publicul încă de la primele apariții pe scena artistică și a făcut furori cu rolurile sale și talentul actoricesc deosebit. Dincolo de celebritate și de lumina reflectoarelor, Eugen Cristea ascunde o poveste de viață dureroasă. Marele actor a avut în ultimii ani grave probleme de sănătate și a fost la un pas să își piardă viața. La vârsta de 70 de ani, acesta se dedică familiei și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soția sa, actrița Cristina Deleanu. Eugen Cristea a dezvăluit recent care au fost momentele cele mai grele din plan personal și cum a reușit să își păstreze optimismul în pofida suferințelor.

„Au fost două până acum, infarctul și atacul cerebral. Ele m-au marcat dar un singur lucru m-a deranjat, faptul că sunt încercări date de Dumnezeu. Nu pedepsești un om care chiar duce un regim de viață sănătos. Eu mi-am revenit rapid mai ales după atacul cerebral, seara deja umblam prin saloane.

Am scapăt de COVID, cred că am făcut o formă mai ușoară, și cred că m-am îmbolnăvit de frică și atunci a fost un moment în care m-am blocat. 8 zile nu am vrut să mănânc și să mai iau medicamente așa că am intrat în comă diabetică și în depresie. Nu poți să te faci bine decât singur, cu auto control, să ai singur grijă de tine, multă introspecție, liniște de unul singur.”, a mărturisit actorul.

În prezent, Eugen Cristea se dedică familiei sale și este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Acesta s-a retras de pe scena artistică românească și este o prezență rară în spațiul public. Actorul are doar cuvinte de laudă pentru partenera lui de viață, care i-a fost alături mai bine de 40 de ani.

Un alt cuplu celebru este cel format din regizorul Dan Chișu și frumosa actriță Alina Chivulescu. Între cei doi există o diferență de vârstă considerabilă, însă acest fapt nu i-a împiedicat să își întemeieze o familie împreună. Și celebra Iuliana Marciuc se menține tânără și radiază de fericire alături de partenerul ei de viață, cântărețul Adrian Enache. Aceștia formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton.

Ce spune actorul despre problemele sale de sănătate

Eugen Cristea a trecut în ultimii ani prin probleme grave de sănătate. Marele actor a fost la un pas să își piardă viața, iar în prezent se dedică familiei și nu mai apare la tv. Artistul a vorbit recent despre afecțiunile cu care se confruntă în prezent.

„Cu sănătatea sunt bine, pentru că și eu și soția mea, Cristina, avem grijă și unul față de celălalt, și fiecare de el, îmi iau medicamentele. Am o obsesie, în fiecare dimineață mă cântăresc, îmi iau glicemia și tensiunea. Îmi fac analizele totale, de două ori pe an, și merg foarte mult pe jos. Mi-am luat un ceas de mână care mă piuie sau trage de mine, ca să merg mai încet. Mă avertizează cu pulsul, somnul și cantitatea de stres.”, a declarat actorul.

Soția artistului, Cristina Deleanu, este alături de Eugen Cristea de mai bine de 40 de ani. Aceasta a dezvăluit care sunt secretele relației lor longevive și cum au trecut peste momentele grele din viața de cuplu.

,,Noi ne-am acceptat foarte bine. Sigur că a existat și un sentiment, că fără ăsta nu exista… numai așa o convenție, Doamne ferește, dar sentimentele uneori se mai… Nu că dispar, rămân acolo undeva, nu sunt esențiale. Dar de bază ele sunt și faptul că totuși noi am fost în aceeași meserie. Spre stupoarea multora, ne-am înțeles.”, a declarat aceasta.

La vârsta de 70 de ani, Eugen Cristea s-a retras de pe scena artistică românească și se dedică familiei sale de care este tare mândru. Actorul a trecut prin momente extrem de grele și a fost la un pas să își piardă viața. Eugen Cristea este extrem de apreciat de publicul autohton și are o carieră impresionantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *